Bach In The Street

Kungsbacka TeaterDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Klassisk musik, street dans och hiphop-beats möts i prisbelönad familjeföreställning.

Bach in the Street är en musikalisk och kulturell fusion som undersöker frågor om liv och död, flykt och kulturella identiteter.
I föreställningen medverkar två av Sveriges främsta artisterna inom sina respektive genrer: Violinvirtuosen och Bachspecialisten Semmy Stahlhammer som är förste konsertmästare vid Kungliga Operan, och streetdansaren Maele Sabuni – hyllad dansare som vunnitflera prestigefyllda priser och även uppträtt i schlagerfestivalen.

Maele och Semmy är födda i Sverige och barn till flyktingar. Semmy bär på ett judiskt arv och Maele kongolesiskt. I Bach in the street delar de en berättelse om att ärva och bära minnen, att fly, rotas i ny jord, hitta sin plats och hur olika kulturer kan fåen människa att växa.

Bach in the Street har vunnit pris för ”Best Small Ensemble” i Yamawards – en internationell tävling för produktioner för barn och unga.

Rek. ålder: 5-99 år

MEDVERKANDE:
Violinist & Bachspecialist
Semmy Stahlhammer

Dansare & koreograf:
Maele”Reeflex” Sabuni

Längd: ca 30 minuter + samtal i ca 30 minuter. Ingen paus emellan

Servering finns.

Biljettkassan och serveringen öppnar 1 timme innan föreställningen.

Handikapp och Ledsagarplats bokas på: 0300-834595

Arrangör: Kungsbacka Teater

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-09-29 15:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: