Carbe Med Gäster

Kungsbacka TeaterDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Pianisten och entertainern David Carbe gästas av en av Sveriges mest folkkära artister, Sonja Aldén.

Tillsammans med David Carbe Kvartett och sångerskan Stina Klintbom bjuds det på en varierande show med en varm stämning och välkända musikstycken – frånvisa till rock n roll!

Sonja Aldén Hon kallas ofta för ”vår tids kvinnliga Ted Gärdestad”. Oförställd enkelhet och musikalisk skönhet hör till hennes artistiska kvaliteter. Senaste albumet ”Meningen med livet” är Sonja Aldéns sjätte sedan skivdebuten med ”Till dig” 2007.

Ett decennium senare har hon hunnit bli en folkkär artist med sju låtar på Svensktoppen, tre framträdanden i Melodifestivalen, en Rockbjörn, tre grammisnomineringar samt mottagit Den Nordiska Första S:t Johannis Logens Jubel-Fond stipendie på meritlistan.

David Carbe David Carbe är en pianist och entertainer från Kungälv. Han har hunnit med en hel del under sina 25 år.

Bland meriterna finns gästspel i Rhapsody in Rock, kapellmästare i TV4 BingoLotto, samarbeten med artister som Robert Wells, Sofia Källgren, Janne Schaffer och Sonja Aldén samt konceptet Carbe med gäster som gjort succé i många svenska städer.

Stina Klintbom Stina Klintbom är en etablerad sångerska och artist med en stor genrebredd och repertoar.

Hon har medverkat i musikaler som Jesus Christ Superstar, The Wiz, City of Angels och Sugar – I hetaste laget. Hon har även turnerat med Abbabandet Arrival som Agnetha Fältskog och körat bakom bl.a Danny Saucedo och Peter Jöback. Stina har gästat Carbes konsertertidigare och varit mycket uppskattad bland publiken. Hon önskas varmt välkommen tillbaka!

David Carbe Kvartett David Carbe – piano Johan Walter – gitarr Jacob Linde – trummor Simon Johansson – bas

Längd: ca 2 timmar och 30 minuter inklusive
paus.

Servering finns.
Tänk på att du innan föreställningen kan förboka det du vill äta och dricka i pausen. Det du har beställt står sedan framdukat till dig och du slipper stå i kö. Mer tid till att njuta och umgås, med andra ord.

Biljettkassan och serveringen öppnar 1 timme innan föreställningen.

Handikapp och Ledsagarplats bokas på: 0300-834595

Arrangör: Carbe Musik AB

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-10-05 16:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: