Menu

Lisa Miskovsky

Kungsbacka

Kungsbacka Teater
fredag, 11 oktober 2019 kl:19:30

Lisa Miskovsky är pop-drottningen som inte bytte sin hemstad mot storstadens alla möjligheter.
Än i dag bor hon på landsbygden i Västerbotten, där hon dessutom hämtar sin inspiration till de skarpsinniga texterna. Under hösten ställer hon sig på scen med ny repertoar och rykande färsk album med samarbeten med bland andra bröderna Stenberg från The Deportees, Theo Kylin och Christopher Göthberg.

Lisa är en av musiksveriges absolut mest etablerade och största artister och låtskrivare. Sedan tidigare har hon sålt drygt 200 000 album, vunnit två Grammis, erhållit fem Rockbjörnar, medverkat i Melodifestivalen. Det finns tonvis med samarbeten i alla möjliga och omöjliga sammanhang. Förutom egen musik skriver Lisa även för andra artister.

2001 släppte hon sitt självbetitlade debutalbum, efter att ha spelat i många olika band under tonåren bestämde hon sig för att köra solo. Vilket gav resultat omgående då hon vann två priser på Rockbjörnen det året, och Lisa Miskovsky sattes på kartan nationellt. Med Fallingwater klättrade hon ytterligare vilket bekräftades med genomslag på olika topplistor och tilldelades en Grammis som “Årets kvinnliga artist” 2004. Genomslaget internationellt kom med singeln Lady Stardust som dessutom blev en radiohit.

Lisa skriver inte bara texterna själv, till såväl sig själv som andra, utan hon är dessutom en fulländad instrumentalist som spelar majoriteten av instrumenten i sina låtar. Max Martin, Rami Yacoub och Joakim Berg är några av de som hon skapat musik med, för att nämna några.

Åldersgräns: 13 år

Längd: ca 1 timma och 30 minuter. Ingen paus.

Servering finns.

Biljettkassan och serveringen öppnar 1 timme innan föreställningen.

Handikapp och Ledsagarplats bokas på: 0300-834595

Arrangör: HitNöje Productions


Lisa Miskovsky
2024-04-18 19:00:00
Blandat, VILHELMINA, Essegården Onum



Lisa Miskovsky
2024-04-20 19:00:00
Blandat, VÄNNÄS, Medborgarhuset



Lisa Miskovsky
2024-10-05 19:00:00
Falkenberg, Falkenbergs Stadsteater

Datum / Tid

fredag, 11 oktober 2019 kl: 19:30

Plats

Kungsbacka, Kungsbacka Teater

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad