Radikal Optimist - En Humorshow Av Och Med Anders Jansson

Kungsbacka TeaterDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Anders Janssons Sverigeturné med “Radikal optimist” till Kungsbacka i höst!

Anders Janssons nya soloföreställning
“Radikal Optimist” har fått ett varmt mottagande både av publik och recensenter. Sydsvenskan skriver att han är “en mästare på att se det komiska i det lilla”, Skånska Dagbladet att han “nästan svämmar över av humoristiska infall” och Expressen menar att Anders Jansson är “genuint rolig”. Biljetterna till vårens Sverigeturné går snabbt åt och nu är det klart att “Radikal Optimist” fortsätter i höst med över 30 föreställningar i bland annat Linköping, Sandviken, Ystad, Åmål, Karlskoga, Uddevalla, Alingsås, Borås, Falkenberg, Jönköping, Skövde, Östersund, Skellefteå och Sundsvall. Den 7 november kommer Anders till Kungsbacka.

Radikal Optimist är en humorföreställning i högt tempo med berättelser om bland annat Anders Janssons kärlek till tabletter och hans skräckblandade fascination för tänkande teknik. Han inspireras av vardagen och gillar att upphöja den till tio och dra ut den i absurda situationer så att den bildar egna små universum. Ett upplägg som uppenbarligen både recensenter och publiken uppskattar.

– Jag är så glad att få ha roligt tillsammans med publiken. Den här föreställningen känns lite mer personlig än min förra och det verkar publiken gilla. Jag hoppas att de efteråt känner sig inspirerade, glada och fulla av energi.
Så som jag gör, säger Anders Jansson.

“Radikal Optimist” hade premiär i Lund den
7 februari och efter åtta slutsålda föreställningar i hemstaden Lund är Anders Jansson nu ute på en omfattande Sverigeturné. I höst fortsätter turnén med över 30 föreställningar med start den 6 september.

– Jag älskar att turnera. Och nu när jag har en bra show i mig, så vill jag såklart spela den för så många som möjligt. Och på nya, roliga platser, säger Anders Jansson.

Längd: ca 90 mi uter. Ingen paus.

Servering finns.

Biljettkassan och serveringen öppnar 1 timme innan föreställningen.

Handikapp och Ledsagarplats bokas på: 0300-834595

Arrangör: Kahlo

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-11-07 20:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: