På Dejt Med - Jessica Andersson

Kungsbacka TeaterDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

I höst fortsätter jag dejta! Efter en vinter och vår fylld med massor av härliga dejter med en fantastisk publik under min turné igenom hela Sverige känns det ju helt självklart att fortsätta turnén även i höst! Det skall bli väldigt spännande att dejtavidare, jag ser så mycket fram emot alla kommande möten i de städer och orter vi kommer att besöka framöver. Hoppas vi ses! /Jessica

På dejt med - Jessica Andersson är namnet på Jessica Anderssons allra första turné helt i eget namn. En föreställning som omfamnats av både publik och recensenter och som hittills tagit henne och bandet till ett 30-tal konserthus och teatrar runtom i Sverige.Under dejten bjuder Jessica bokstavligen upp till dans, på en resa igenom karriären. Musiken står i fokus och har omsorgsfullt arrangerats i olika kostymer, en del nyskrivet och många älskade favoriter blandas med ömsom humoristiska, ömsom djupdykande ochavskalade reflektioner över karriären och livet i stort. Publiken kan se fram emot en varm och dynamisk kväll, full av ljuv musik, en hel del humor och en och annan överraskning - precis som det skall vara på en dejt!

Sedan Melodifestival-debuten i duon Fame med låten ”Give Me Your Love”, som resulterade i en topplacering i Eurovision Song Contest, har Jessica medverkat i Melodifestivalen ytterligare sex gånger. Hon har också... - vunnit en Guldmask för bästa kvinnliga huvudrollför sin roll i musikalen ”Little Shop of Horrors” (2008). - givit ut den självbiografiska boken ”När kalla nätter plågar mig med minnen av hur det var” (2009) och den har sålt i hela 120.000 exemplar. - legat i fantastiska 98 veckor på Svensktoppen med låten ”I Did It For Love”, som även blev utsedd till årets låt i programmet (2010). - släppt albumet 40.14.4., som hon skrev tillsammans med Peter LeMarc och Marit Bergman. (2013)

2018 blev det ännu en finalplats i Melodifestivalen, denna gång med låten ”Party Voice” som också blev en gigantisk radiohit.

Se hela turnéplanen och läs mer på: www.krall.se

På dejt med - Jessica Andersson presenteras av Krall Entertainment i samarbete med Sangré Event. Producent är Sussie Holm och för regin står Hans Marklund. Manus är skrivet av Jessica Andersson och Hans Marklund med bearbetning av Anders Lundin. Kapellmästareär Lisa Ljungberg.

Längd: ca 90 minuter. Ingen paus.

Åldergräns: 5 år med målsman. Rekommenderas från 13 år.

Servering finns.

Biljettkassan och serveringen öppnar 1 timme innan föreställningen.

Handikapp och ledsagarplatser bokas via Kungsbacka Turistbyrå 0300-834595

Arrangör: Krall Entertainment

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-11-08 19:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Jessica Andersson

Jessica Andersson, Can't Hurt Me Now på Spotify

Perfect Now

Can't Hurt Me Now

Jessica Andersson, I Did It For Love på Spotify

Wake Up

I Did It For Love

Jessica Andersson, Mugge Bigge tuff tuff på Spotify

Barnkammarboken - Alla Sånger

Mugge Bigge tuff tuff

Jessica Elisabeth Andersson, född Arvidsson 27 oktober 1973 i Spånga församling i Stockholm, är en svensk sångare, som slog igenom i dokusåpan Fame Factory.


Andersson är uppvuxen i Spånga, Hagfors, Lidköping och Skövde, och är sedan 1997 bosatt i Trollhättan. Hon var gift med sångaren Rickard Andersson 1994–1996 och har en son, Liam, född 29 oktober 2002, tillsammans med sin förra sambo, musikern Jonas Erixon.


Andersson utgjorde tillsammans med Magnus Bäcklund duon Fame, som Bert Karlsson satte ihop som en följd av medverkan i Fame Factory 2002, där hon medverkade höggravid. Duon tävlade bland annat i Melodifestivalen 2003 och 2004 och vann den svenska tävlingen 2003.


Innan Andersson blev känd i TV-sammanhang jobbade hon bland annat som sångerska i krogshowen Svensk Schlager i Trollhättan. Hon har även arbetat som fotomodell, bland annat i tidningen Café. Hon utsågs till Sveriges sexigaste kvinna år 2003.


Andersson var med som gästartist i Junior Eurovision Song Contest 2006. Under hösten 2007 och våren 2008 spelade hon den kvinnliga huvudrollen i musikalen Little Shop of Horrors, som sattes upp på Halmstads Teater, en roll hon också tilldelades Guldmasken för.


Hon har fått en plats i Trollhättans Park of Fame, då hon hösten 2009 blev utvald av folket som en "Trollhättan-legend".


Ända sedan starten 2003 har hon under många somrar varit en återkommande deltagare i Diggiloo-turnén.


Jessica Andersson har givit ut en självbiografi, När kalla nätter plågar mig med minnen av hur det var, om sin komplicerade uppväxt och om vägen till framgång, skriven i samarbete med Lena Katarina Swanberg. Boken kom ut den 21 april 2009. I januari 2012 var hon även huvudperson i ett avsnitt av TV 3:s dokumentärserie Livet blir bättre, där hon talade om den svåra barndomen med missbrukande förälder, fosterhemsplacering etc och hennes barndomsdröm att någon gång få bli sångerska och medverka i Melodifestivalen.