Menu

Maria Lundqvist - Om Att Våga Flyga...

Kungsbacka

Kungsbacka Teater
lördag, 12 oktober 2019 kl:19:00

Maria Lundqvist gör succé med nya föreställningen Om att våga flyga. Nu förlänger hon sin turné och den 12 oktober gör hon en extraföreställning på Kungsbacka Teater.

Om att våga flyga är en galet rolig föreställning med tvära kast och mycket musik. Här blandas färdiga nummer med ofärdiga tankar när Maria Lundqvist bjuder publiken på funderingar om att våga och vilja flyga när livet känns oändligt och ändå inte.
Maria Lundqvist är en av våra mest folkkära skådespelare. Hennes otroliga bredd som skådespelare har gjort henne synlig på såväl landets teaterscener, i film- och tv-sammanhang samt på krogscener, musikaler och julshower i över 30 år. Hon har synts i stora som små sammanhang, lika gärna med en symfoniorkester som vid ett ensamt piano.

Maria har ett alldeles eget unikt tilltal och det är få som kan blanda komik och allvar på ett sådant berörande sätt som hon. I Om att våga flyga får vi ännu en gång se exempel på Maria Lundqvists orädda och självklara uttryck. Föreställningen ges helt utan skyddsnät, och är specialkomponerad för kvällen! Det enda du vet är att du inte vill missa den.

På scen:
Maria Lundqvist
Arvid Svenungsson
Kristoffer Hellström



Längd: ca 90 minuter. Ingen paus.

Servering finns

Biljettkassan och serveringen öppnar 1 timme innan föreställningen.

Handikapp och Ledsagarplats bokas på: 0300-834595

Arrangör: Audere Vivere

Datum / Tid

lördag, 12 oktober 2019 kl: 19:00

Plats

Kungsbacka, Kungsbacka Teater

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad