Menu

Timo Räisänen Tolkar Julen

Kungsbacka

Kungsbacka Teater
söndag, 15 december 2019 kl:18:00

Julen står redan för dörren, och allas vår Timo Räisänen gör sig redo att tolka den! Under turnéparollen ”Timo Räisänen tolkar Julen” bjuds både nya och klassiska låtar, så väl som helt nyskrivna framtida jul-klassiker i ett manér vi aldrig tidigare sett Timo.

Timo Räisänen är en sann entertainer – en komiker som lockar till skratt, och hinderslöst för publiken rakt in i det sällsamma allvaret. Med bland annat megahiten “Fear No Darkness Promised Child” i sin gedigna låtkatalog har Timo, också tack vare hundratals genomförda gig, gjort sig ett namn som en av Sveriges största soloartister. Under de senaste åren har Timo släppt sin svenska debut samt turnerat i flertalet sättningar med sin trio, fullt band, som soloartist och med konceptet ”Timo sjunger Ted”.
“Timo sjunger Ted” var under 2016 en av landets mest bokade akter. Livekonceptet är fortfarande enormt uppskattat och frekvent bokat över hela landet, och har dessutom inspirerat den nya julturnén ”Timo Räisänen tolkar Julen”. Utöver tolkningar och versioner av både klassiska & välkända så väl som mer obskyra jullåtar har det smugit sig in helt nytt, egenskrivet material – inte minst singeln ”Två Vise Män” som släpps den 8 november.
– Jag kommer, tillsammans med mina vänner Pär och Rebecka, spela skiten ur några av de mest älskade, och kanske missförstådda, låtarna i julrepertoaren. Allt kan hända och Mössens Julafton har aldrig iklätts en ösigare och mer kärleksfull skrud, säger en skrattande Timo.
– För mig är det ett drömprojekt. Det måste svida lite oroväckande, som att jag kanske bränner min karriär i båda ändarna nu. Men framförallt finns det så många fantastiska låtar av helt olika slag som jag kan tolka och föra samman, säger Timo och fortsätter:
– Jul-singeln är en duett med en av mina kontemporära idoler, Henning. Den handlar om en blöt kväll vi två hade på stan nere vid Röda Sten.”
2018 och 2019 såg vi honom framföra En Timokonsert, där han sammanfattade karriären så här långt i en “Timo extra allt-föreställning”. Under sommaren som gått har Timo underhållit tusentals personer i hela landet i alla de olika sättningarna och med samma fingertoppskänsla och showmanship som alltid.

Datum / Tid

söndag, 15 december 2019 kl: 18:00

Plats

Kungsbacka, Kungsbacka Teater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad