Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Babben Möter Fristorp - Ett Möte I Musikens Och Humorns Tecken

Kungsbacka TeaterDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

bEtt möte i musikens och humorns tecken/b

Göran Fristorp och Babben Larsson bjuder, tillsammans med pianisten Hansa Berg, på sina personliga musikaliska favoriter, berättelser och minnen – allt med en humoristisk underton.

Göran Fristorp firar 50 år som artist 2020, och under sitt jubileumsår fortsätter samarbetet med musikvännen Babben Larsso,n med musik och humor i en skön förening. Babben och Göran träffades för första gången sommaren 2016, för en gemensam turné på Gotland, och succén var given.

- Jag känner ju egentligen inte Göran, men jag har beundrat honom på avstånd i många år. Hans röst berör mig. Han berättar saker på riktigt och spelar gitarr i världsklass. Det gick inte att säga nej till ett erbjudande att jobba med karln helt enkelt! Faktum är att jag tror att den här konserten kommer att bli något alldeles speciellt, säger Babben Larsson.

- Jag känner ju inte Babben, men jag har alltid gillat hennes humor. Hon lyckas, som få andra av hennes kollegor, hålla en hög nivå på det hon säger och gör. Att hon sedan sjunger bättre än de flesta, känner inte alla till. Många höjer kanske på ögonbrynen inför vårt samarbete, men det är ju ofta det oväntade som blir till något bra. Standup comedy möter Sit down tragedy, helt enkelt, säger Göran Fristorp.

Längd: ca 1 timma och 45 minuter inklusive paus.

Servering finns.

emTänk på att du innan föreställningen kan förboka det du vill äta och dricka i pausen. Det du har beställt står sedan framdukat till dig och du slipper stå i kö. Mer tid till att njuta och umgås, med andra ord./em

bGör ditt besök hos oss till en helkväll./b
emKungsbacka Teater ligger på promenadavstånd från flera av stadens populäraste restauranger och krogar. Perfekt för dig som vill äta något gott innan eller efter föreställningen./em
Här kan du läsa mer:
a href=https://www.kungsbackateater.se/sv/ditt-besok/mat-dryck/ target=”Kungsbacka Teater /a

Biljettkassan och serveringen öppnar 1 timme innan föreställningen.

Handikapp och Ledsagarplats bokas på: 0300-834595

Arrangör: Gyllene Promotion

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-02-28 19:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: