La Piel Vacía

Kungsbacka TeaterDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

I ett snötäckt Norrland lärde hon sig sticka halsdukar för att hålla värmen – nu är sydspanska Paloma Muñoz tillbaka i Sverige.
Det var för drygt tio år sedan som den spanska koreografen Paloma arbetade med det svenska kompaniet Norrdans och turnerade runt i ett Lappland, som för henne framstod som exotiskt. Nu är hon tillbaka i Sverige med sitt eget verk La Piel Vacía (den tomma huden).
I verket ställer de fem dansarna, med precision och teknisk skicklighet, den något originella frågan – hur bebor vi vår hud? Huden kan vara ett lyckligt rum, men också förvandlas till ett fängelse. Kan vi komma ur huden? Hur får vi tillgång till insidan?
Iklädda hudfärgade latexkostymer, likt ett extra lager hud, skapar dansarna en koreografi med stor känsla för form och dynamik.
Koreograf: Siberia/Paloma Muñoz
Medverkande: Sara Enrich, Raquel Klein, Laura Lliteras, Lara Misó, Núria Navarra.

Längd: ca 50 minuter. Ingen paus.

Servering finns.

bGör ditt besök hos oss till en helkväll./b
emKungsbacka Teater ligger på promenadavstånd från flera av stadens populäraste restauranger och krogar. Perfekt för dig som vill äta något gott innan eller efter föreställningen./em
Här kan du läsa mer:
a href=https://www.kungsbackateater.se/sv/ditt-besok/mat-dryck/ target=”Kungsbacka Teater /a

Biljettkassan och serveringen öppnar 1 timme innan föreställningen.

Handikapp och Ledsagarplats bokas på: 0300-834595

Arrangör: Rum för Dans

Arrangeras i samarbete med Dansnät Sverige och med stöd av Kulturrådet.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-02-19 19:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: