Inställt!
kl: 19:30

Anabel Montesinos

Kungsbacka TeaterDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Anabel Montesinos är etablerad som en av den klassiska gitarrvärldens allra främsta gitarrister med en fulländad virtuositet och bibehållen innerlighet. Hon har vunnit många av de mest prestigefyllda internationella tävlingarna, den första redan vid 17 års ålder.

Anabel älskar rytmerna och melodierna i de spanska danserna och kommer själv från den kultur- och traditionsrika trakten kring Sevilla i södra Spanien. Idag turnerar Anabel Montesinos i både Europa och övriga världen och har framträtt på många av de största scenerna. Hon fick stående ovationer i Carnegie Hall i New York vid inledningskonserten på sin turné 2011 och har efter det framträtt både solo och tillsammans med orkestrar i en rad länder på flera kontinenter Mexico, Italien, Bahamas, Tyskland, Rumänien, Ryssland bland annat.

Längd: ca 60 minuter. Ingen paus.

Servering finns.

bGör ditt besök hos oss till en helkväll./b
emKungsbacka Teater ligger på promenadavstånd från flera av stadens populäraste restauranger och krogar. Perfekt för dig som vill äta något gott innan eller efter föreställningen./em
Här kan du läsa mer:
a href=https://www.kungsbackateater.se/sv/ditt-besok/mat-dryck/ target=”Kungsbacka Teater /a

Biljettkassan och serveringen öppnar 1 timme innan föreställningen.

Handikapp och Ledsagarplats bokas på: 0300-834595

Arrangör: Kungsbacka Teater och Musik Hallandia

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-03-19 19:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: