Menu

Carbe Med Gäster - Sofia Källgren & Gert Lengstrand

Kungsbacka

Kungsbacka Teater
söndag, 25 oktober 2020 kl:16:00

Pianisten och entertainern David Carbe är tillbaka med en ny upplaga av konsertserien Carbe med gäster!

Höstens konsert gästas av folkkära Sofia Källgren och Gert Lengstrand. Tillsammans med David Carbe och hans band kommer det att bjudas på en mycket varierad konsert - från klassiskt till rocknroll!

bSofia Källgren/b
Sofia Källgren är en av Sveriges mest folkkära artister. I över 20 år har Sofia turnerat och gjort konserter både i Sverige och utomlands. I Kina har hon varit många gånger de senaste åren där har hon turnerat samt släppt två skivor. Här i Sverige har hon medverkat i mängder av TV-program samt Rhapsody in rock, Stjärnklart, Julgalan m.m. Hon har samarbetat med symfoniorkestrar, stråkensembler, körer och artister som Tommy Körberg, Robert Wells, Peter Jöback, Orsa Spelmän och Jerry Williams för att nämna några.

bGert Lengstrand/b
Sångare i Streaplers från bildandet 1959 fram till 1966. Har under hela sitt liv turnerat både som soloartist samt i flertalet bandkonstellationer. Gert har en extra stor kärlek till rocknroll och artister som Elvis, Chuck Berry och Jerry Lee.
Gert Lengstrand har även haft en framgångsrik karriär som låtskrivare och har skrivit texten till bl.a. Eloise, Tusen och en natt och Växeln hallå.

bDavid Carbe/b
David Carbe är en pianist och entertainer från Kungälv. Han har hunnit med en hel del under sina 27 år.
Bland meriterna finns gästspel i Rhapsody in Rock, kapellmästare i TV4 BingoLotto, samarbeten med artister som Tommy Nilsson, Nanne Grönvall, Robert Wells, Sonja Aldén och Janne Schaffer samt konceptet Carbe med gäster som gjort succé i många svenska städer.

bBandet/b
David Carbe - piano
Johan Walter - gitarr
Simon Johansson - bas
Jacob Linde – trummor

Längd: ca 2 timmar och 30 mi nuter inklusive paus.

Servering finns.

emTänk på att du innan föreställningen kan förboka det du vill äta och dricka i pausen. Det du har beställt står sedan framdukat till dig och du slipper stå i kö. Mer tid till att njuta och umgås, med andra ord./em

Biljettkassan och serveringen öppnar 1 timme innan föreställningen.

Handikapp och Ledsagarplats bokas på: 0300-834595

Arrangör: Carbe Musik AB

bGör ditt besök hos oss till en helkväll./b
Kungsbacka Teater ligger på promenadavstånd från flera av stadens populäraste restauranger och krogar. Perfekt för dig som vill äta något gott innan eller efter föreställningen.
Här kan du läsa mer: a href=https://www.kungsbackateater.se/sv/ditt-besok/mat-dryck/ target=”Kungsbacka Teater /a

För mer information och kommande föreställningar besök gärna a href=https://www.kungsbackateater.se/ target=”www.kungsbackateater.se /a

Datum / Tid

söndag, 25 oktober 2020 kl: 16:00

Plats

Kungsbacka, Kungsbacka Teater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad