Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Inställt!
kl: 19:30

Tecknat - Musikäventyr Genom Tecknade Världar

Kungsbacka TeaterDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

bSymfoniorkestern Gothia Concentus/b bjuder på en storslagen konsert med musik från bland annat Frozen, Pokemon och Lejonkungen!

Orkestern tar med er på en musikalisk resa genom olika tecknade världar med musik som stora som små och gamla som unga definitivt känner igen. Med en bred repertoar lovas en storslagen och gripande föreställning.

Musiken framförs av orkester och kör under ledning av dirigenterna Emanuel Kling och Philip Crawford. Gothia Concentus är en stor symfoniorkester med målet att sammaföra musiker i Göteborgsområdet till att spela och framföra musik med fokus på film och TV- och dataspel. Orkesterns musiker och korister består av professionella såväl som amatörmusiker.

Längd: ca 1 timma och 30 minuter inklusive paus.

Servering finns.

emTänk på att du innan föreställningen kan förboka det du vill äta och dricka i pausen. Det du har beställt står sedan framdukat till dig och du slipper stå i kö. Mer tid till att njuta och umgås, med andra ord./em

Biljettkassan och serveringen öppnar 1 timme innan föreställningen.

Handikapp och Ledsagarplats bokas på: 0300-834595

Arrangör: Gothia Concentus

bGör ditt besök hos oss till en helkväll./b
Kungsbacka Teater ligger på promenadavstånd från flera av stadens populäraste restauranger och krogar. Perfekt för dig som vill äta något gott innan eller efter föreställningen.

Här kan du läsa mer: a href=https://www.kungsbackateater.se/sv/ditt-besok/mat-dryck/ target=”Kungsbacka Teater /a

För mer information och kommande föreställningar besök gärna a href=https://www.kungsbackateater.se/ target=”www.kungsbackateater.se /a

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-05-27 19:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: