Menu

Flamingokvintetten - 60 Årsjubiléet - The Farewell Tour

Kungsbacka

Kungsbacka Teater
lördag, 31 oktober 2020 kl:18:00

bEventet är flyttat. Köpt biljett gäller till detta nya datumet./b

Välkomna till bandets 60-årsjubileum och turné 2020. En era börjar närma sig sitt slut, men någonstans har ju alla vägar en ände.

Bandet packar nu turnébussen med samlade minnen från sina snart 200 succékonserter för slutsålda hus, och 60 år på scener runt om i landet. Nu ger de sig ut på ”The Farewell Tour”. I spetsen finns naturligtvis de två ursprungsmedlemmarna Hasse Carlsson, som fortfarande har sin ”guldstrupe” kvar trots att han fyller 75 år, och parhästen Dennis Janebrink, 73 år, lika ungdomligt glad och positiv som alltid. Med på turnén har de också Stefan Kardebratt (keyboard), som firar 15 år i bandet Douglas Möller (gitarr), som hämtades från The Spotnicks 2008, samt trummisen och schlagerfestivaltextförfattaren Ulf Georgsson, som tog över trumstockarna 2013.

Någon kallade Flamingokvintetten för ”dansbandens Rolling Stones” – kanske för att de alltid gjort precis den musik de själva tyckt om. Det behöver inte nödvändigtvis gå att dansa till, det kan bli en ”kultlåt” ändå. Och efter 60 år av hits har bandet nu en diger låtkatalog som lätt svämmar över.

Avskedsturnén kommer bjuda på samlade anekdoter, minnen, det bästa från tidigare föreställningar och naturligtvis ett helt gäng grymma Flamingolåtar.

Varmt välkomna.

Längd: ca 2 timmar och 20 minuter inklusive paus.

Åldersgräns 13 år

Servering finns.

emTänk på att du innan föreställningen kan förboka det du vill äta och dricka i pausen. Det du har beställt står sedan framdukat till dig och du slipper stå i kö. Mer tid till att njuta och umgås, med andra ord./em

bGör ditt besök hos oss till en helkväll./b
emKungsbacka Teater ligger på promenadavstånd från flera av stadens populäraste restauranger och krogar. Perfekt för dig som vill äta något gott innan eller efter föreställningen./em
Här kan du läsa mer:
a href=https://www.kungsbackateater.se/sv/ditt-besok/mat-dryck/ target=”Kungsbacka Teater /a

Biljettkassan och serveringen öppnar 1 timme innan föreställningen.

Handikapp och Ledsagarplats bokas på: 0300-834595

Arrangör: European Concerts Scandinavia

Datum / Tid

lördag, 31 oktober 2020 kl: 18:00

Plats

Kungsbacka, Kungsbacka Teater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

485kr - 485kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad