Menu

Niklas Andersson- Medelmåttan Från Hisingen

Kungsbacka

Kungsbacka Teater
lördag, 21 november 2020 kl:18:00

Det som från början skulle bli en kväll på Draken i Göteborg för Niklas Andersson och hans kärleksfulla föreställning ”Medelmåttan Från Hisingen” blev istället en helg, som sedan blev två helger, som sedan blev ytterligare ett par helger. Nu är Niklas uppe i 18 utsålda hus på Draken och han har dessutom sålt ut teatrar i Uddevalla, Borås, Kungälv, Kungsbacka och Stockholm.

Eftersom det har varit slutsålt överallt med över 17 000 sålda biljetter så är det därför otroligt roligt att meddela att Niklas nu släpper tryggheten på Västkusten och ger sig ut på en liten men naggande god Sverigeturné under hösten 2020.

“Medelmåttan från Hisingen ” – En stand up-föreställning om att växa upp på Hisingen i Göteborg, tiden då allas föräldrar jobbade på Volvo, SKF eller på något av varven och det mest hippa att dricka i kaffeväg var café au lait. Det är också en kärleksfull resa genom miljonprogram, förortstorg, färg-TV och nattarbetande föräldrar i en del av Göteborg som redan då sågs som ett problemområde för utomstående men som för oss som bodde där var paradiset.

Längd: ca 90 minuter. Ingen paus.

Servering finns.

Biljettkassan och serveringen öppnar 1 timme innan föreställningen.

Handikapp och Ledsagarplats bokas på: 0300-834595

Arrangör: CS Nöje

Producent för “Medelmåttan från Hisingen” är Cecilia Stenborg, CS Nöje.

bGör ditt besök hos oss till en helkväll./b
Kungsbacka Teater ligger på promenadavstånd från flera av stadens populäraste restauranger och krogar. Perfekt för dig som vill äta något gott innan eller efter föreställningen.
Här kan du läsa mer: a href=https://www.kungsbackateater.se/sv/ditt-besok/mat-dryck/ target=”Kungsbacka Teater /a

För mer information och kommande föreställningar besök gärna a href=https://www.kungsbackateater.se/ target=”www.kungsbackateater.se /a

Hemsida: www.niklasandersson.nu

#medelmåttanfrånhisingen

Datum / Tid

lördag, 21 november 2020 kl: 18:00

Plats

Kungsbacka, Kungsbacka Teater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad