Menu

Kungsbacka Rockfest Part Ii

Kungsbacka

Kungsbacka Teater
lördag, 21 november 2020 kl:19:00

Denna andra upplaga av Kungsbacka Rockfest bjuder, liksom den första upplagan i våras, på fyra lokala rockband. Kungsbacka Teater och Studieförbundet ABF går återigen samman för att ge några av kommunens band möjligheten att få möta en publik.

I våras var salongen tom och publiken fick ta del av konserten från sina vardagsrum. Resultatet av den storslagna showen finns på vår YouTube-kanal. I höst kan publiken följa showen live i salongen, men i enlighet med rådande restriktioner släpps endast femtio biljetter, så skynda dig att säkra din plats, för det här vill du inte missa!

Konserten kommer att filmas, och materialet kommer användas för promotion av banden.

bMedverkande band:/b

bTHE RAZED/b
Bandet bildades 2009. Soundet är Grungadelic spacepunk influerat av bland andra The Doors, The Clash, The Cult och Monster Magnet. The Razed Har spelat I Sverige, Tyskland och Storbritannien. De har även blivit inbjudna att spela på Whiskey a Go-Go Los Angeles.

bJÄRNROCK/b
Bandets musik travesterar ett melodiskt gränsland mellan rock och metal och är ofta strukturerad kring stora crescendon med narrativa texter. Obegripligt tycker du, dödstufft tycker de!

bDOMESTICATED RIOT/b
Bandet har fått en nytändning, som de själva säger, som paradoxalt nog beror på oroligheterna i omvärlden. Deras låtar kan betraktas som inlägg i debatten om mänskliga rättigheter, miljöförstörelse och det oroliga globala politiska läget.

bBLACK CLIFFS/b
Bandet bildades 2016 och spelar klassisk rockmusik med influenser från musik som påverkat bandmedlemmarna genom åren.

Längd: ca 2 timmar och 30 minuter inklusive paus

Servering finns.

emTänk på att du innan föreställningen kan förboka det du vill äta och dricka i pausen. Det du har beställt står sedan framdukat till dig och du slipper stå i kö. Mer tid till att njuta och umgås, med andra ord./em

Biljettkassan och serveringen öppnar 1 timme innan föreställningen.

Handikapp och Ledsagarplats bokas på: 0300-834595

Arrangör: Kungsbacka Teater i samarbete med ABF

bGör ditt besök hos oss till en helkväll./b
Kungsbacka Teater ligger på promenadavstånd från flera av stadens populäraste restauranger och krogar. Perfekt för dig som vill äta något gott innan eller efter föreställningen.
Här kan du läsa mer: a href=https://www.kungsbackateater.se/sv/ditt-besok/mat-dryck/ target=”Kungsbacka Teater /a

För mer information och kommande föreställningar besök gärna a href=https://www.kungsbackateater.se/ target=”www.kungsbackateater.se /a

a href=https://www.kungsbackateater.se/sv/ovrigt/sa-paverkas-vara-forestallningar-av-coronaviruset/ target=”Coronaanpassning /a

Datum / Tid

lördag, 21 november 2020 kl: 19:00

Plats

Kungsbacka, Kungsbacka Teater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad