Menu

BIGGO MUSIC BAND & LJUVA 60-TAL

Kungsbacka

Kungsbacka Teater
lördag, 15 oktober 2022 kl:17:00

Leif ”Biggo” Birgersson började sin musikaliska bana för många år sedan.
Midsommarafton 2021 firade han 70-år som scenarbetare

Nu är 2022 igång & han spelar fortfarande på som om ingenting hänt! 1965 gjorde han en massa jobb med Cool Candys från Lidköping. Under 70-talet spelade han med ett av Sveriges största band – Tötas. Då spelade man i genomsnitt minst 275 dagar om året ute på olika ställen! I hela Norden.

Sitt första Tv-program gjorde han redan den 9 nov. 1967 – som husband till Röda Fjädern i Skövde. Sedan har de bara rullat på med, Bingolotto fyra lördagar i rad när programmet startade etc. Ett antal skivinspelningar - 1:a på svensktoppen 1980 – samt massor av listplaceringar i de nordiska länderna. Både på egen etikett men även som musiker i andra band & som producent. 2009 var han med som basist på en skivinspelning i New York med ett Värmlandsband.

2022 firar han & bandet 10-årsjubileum med att åka på en sprakande turne! Sveriges bästa 60-tals-show enligt publiken… Som dessutom har gjort succe på alla platser där man varit.

BOYSEN I BANDET: STEPHAN MÖLLER [trummor - sång] - CHRISTER MÖLLER [klaviatur] - P-A THIGERBERG [Lead-sång - klaviatur]- NICKLAS BOMAN [Gitarr - Sång] - LEIF "Biggo" BIRGERSSON [El-Bas - Sång]

De kommer låtar från: Elvis – Little Richard – Cliff Richard – Jerry Lee Lewis – Floyd Kramer m.fl

Längd: ca 2 timmar och 30 minuter inklusive paus

Servering finns.

Tänk på att du innan föreställningen kan förboka det du vill äta och dricka i pausen. Det du har beställt står sedan framdukat till dig och du slipper stå i kö. Mer tid till att njuta och umgås, med andra ord.

Biljettkassan och serveringen öppnar 1 timme innan föreställningen.

Handikapp och Ledsagarplats bokas på: 0300-834595

Arrangör: Biggo Music

Gör ditt besök hos oss till en helkväll.
Kungsbacka Teater ligger på promenadavstånd från flera av stadens populäraste restauranger och krogar. Perfekt för dig som vill äta något gott innan eller efter föreställningen.

Här kan du läsa mer: Kungsbacka Teater

För mer information och kommande föreställningar besök gärna www.kungsbackateater.se

Datum / Tid

lördag, 15 oktober 2022 kl: 17:00

Plats

Kungsbacka, Kungsbacka Teater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad