Menu

Jazz i Toppklazz – Gästartist Tomas von Brömssen

Kungsbacka

Kungsbacka Teater
söndag, 23 oktober 2022 kl:15:00

En svängig jazzkonsert i toppklazz arrangeras av Röda Korset i Kungsbacka. Årets gästartist är Tomas von Brömssen som tillsammans med vårt husband Sir Bourbon Dixieland Band åter står på scenen. Tomas glödande klarinett och trollska sälgpipa anslår alltid en särskild färg. Denna gång bland annat med klanger från New Orleans. Göteborgsbandet Sir Bourbon, som fyller 40 år, spelar härlig Happy Jazz med mycket Swing och är välkända för publiken såväl i Kungsbackas som på många svenska och utländska scener. Bandet och Tomas har samarbetat flera gånger.

Om Röda Korset Kungsbacka
Utöver Röda Korsets gemensamma arbete i Sverige och utomlands har vi även hjälpverksamhet av olika slag på det lokala planet. Vi har bland annat Rödakorsvärdar på Hallands Sjukhus i Kungsbacka som hjälper besökare att hitta rätt. Och vår Secondhand-butik i Kungsbacka sköts genom ett omfattande volontärsarbete.

Längd: ca 2 timmar och 30 minuter inklusive paus

Servering finns.

Tänk på att du innan föreställningen kan förboka det du vill äta och dricka i pausen. Det du har beställt står sedan framdukat till dig och du slipper stå i kö. Mer tid till att njuta och umgås, med andra ord.

Biljettkassan och serveringen öppnar 1 timme innan föreställningen.

Handikapp och Ledsagarplats bokas på: 0300-834595

Arrangör: Röda Korset Kungsbacka

Gör ditt besök hos oss till en helkväll.
Kungsbacka Teater ligger på promenadavstånd från flera av stadens populäraste restauranger och krogar. Perfekt för dig som vill äta något gott innan eller efter föreställningen.

Här kan du läsa mer: Kungsbacka Teater

För mer information och kommande föreställningar besök gärna www.kungsbackateater.se

Datum / Tid

söndag, 23 oktober 2022 kl: 15:00

Plats

Kungsbacka, Kungsbacka Teater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad