Menu

I Huvudet på Lotta Schelin

Kungsbacka

Kungsbacka Teater
tisdag, 4 oktober 2022 kl:18:30

L8 Schelin

Med sina historiska 88 landslagsmål har Lotta Schelin gjort fler mål än någon annan svensk fotbollsspelare.

Hon inledde sin elitkarriär i Landvetter 2001. Landslaget fick upp ögonen för henne ett par år senare. Sedan dess har Lotta spelat fyra OS, tre VM och fyra EM. Hon har vunnit OS-silver, VM-brons och EM-brons. Hon har erövrat tre Champions League-titlar med sitt franska klubblag Olympique Lyonnais, där hon under sina åtta år i klubben även vann åtta franska ligatitlar och fem cuptitlar. Hon har också belönats med fem Diamantbollar.

Hösten 2018 tvingades Lotta avsluta sin fotbollskarriär på grund av en huvud-/nackskada. I dag jobbar hon som expertkommentator på TV4/Cmore, arbetar deltid för Spelarföreningen och är även en uppskattad föreläsare. Hon delar gärna med sig av sina erfarenheter och lärdomar från sin långa och framgångsrika karriär. En resa som innehållit både med- och motgångar, många olika typer av ledarskap, drömmar, förväntningar och press. En resa där hon längs vägen hittade sina egna framgångsnycklar men där lagarbetet alltid var viktigast.

Som aktiv i en mansdominerad bransch har jämställdhetskampen gått hand i hand med Lotta sedan hon började spela fotboll. Genom åren har hon samlat på sig erfarenheter som fått henne att utveckla både starkare lust och vilja att kämpa för rättvisa villkor. I den här föreläsningen berättar Lotta mer om just de erfarenheterna som lett fram till hennes övertygelse att jämställdhet är något som gynnar alla

Varmt välkomna!

Längd: ca 50 minuter + eventuell frågestund

Efteråt kan ni köpa Lottas bok som hon självklart signerar på plats.

Servering finns.

Biljettkassan och serveringen öppnar 1 timme innan föreställningen.

Handikapp och Ledsagarplats bokas på: 0300-834595

Arrangör: Kungsbacka Teater

Datum / Tid

tisdag, 4 oktober 2022 kl: 18:30

Plats

Kungsbacka, Kungsbacka Teater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad