Menu

Lasse i Gatan

Kungsbacka

Kungsbacka Teater
lördag, 11 mars 2023 kl:19:00

Efter en lyckad turne med föreställningen under 2022, r runt om i Sverige, finns nu en ny möjlighet att se föreställningen i Kungsbacka.

Lasse i Gatan är en föreställning med nyskriven musik om Sveriges mest mytomspunna man. En varm, rolig, kärleksfull men snudd på galen berättelse om Lars & Ingela Gathenhielms liv.

Föreställningen ”Lasse i Gatan” som är en nyskriven föreställning baserad på en sann händelse om Sveriges mest mytomspunna man! Lasse i Gatan lyckades under sin korta livstid bli Sveriges mest framgångsrika kapare.
-Vi ville skriva om Lasse i gatan för han var mytomspunnen och hade ett fantastiskt rykte som en farlig pirat. I vår research fann vi i stället något helt annat. Bakom myterna och ryktena fick vi lära känna en entreprenör och företagare. Föreställningen är intressant både för den som kan mycket och den som bara hört talas om namnet. – Victor Dohlsten
- Vi gillar historia. Under vår föreställning skrattar man, man kanske gråter lite och så lär man sig någonting. Föreställningen är en pjäs med musik, men ibland är det också en konsert. - John Dohlsten.

Längd: ca 2 timmar och 20 minuter inklusive paus

Servering finns.

Tänk på att du innan föreställningen kan förboka det du vill äta och dricka i pausen. Det du har beställt står sedan framdukat till dig och du slipper stå i kö. Mer tid till att njuta och umgås, med andra ord.

Biljettkassan och serveringen öppnar 1 timme innan föreställningen.

Handikapp och Ledsagarplats bokas på: 0300-834595

Arrangör: Elva Trappor Nöjesproduktion

Gör ditt besök hos oss till en helkväll.
Kungsbacka Teater ligger på promenadavstånd från flera av stadens populäraste restauranger och krogar. Perfekt för dig som vill äta något gott innan eller efter föreställningen.

Här kan du läsa mer: Kungsbacka Teater

För mer information och kommande föreställningar besök gärna www.kungsbackateater.se

Datum / Tid

lördag, 11 mars 2023 kl: 19:00

Plats

Kungsbacka, Kungsbacka Teater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad