Menu

Jenny Larsson - Big Bang

Kungsbacka

Kungsbacka Teater
onsdag, 22 mars 2023 kl:19:00

Under pandemin började Jenny Larsson drömma om olika danser för scenen. Koncept, sammansättningar, teman som fladdrade förbi när hon skulle somna. De här olika danserna representerar eufori, protest, uthållighet, exorcism, livsglädje, m.m. Hon ligger och tänker på de här danserna och att det måste finnas ett sätt att kombinera dem för scenen, som en cabaret, eller ett street art event, där de olika delarna förenas genom en MC (Master of Cermony) som leder eventet framåt/uppåt mot nya oanade höjder. Mikrofonen står där på scenen som en röd tråd genom hela verket, redo att serva den som behöver lätta sitt hjärta eller vill orkestrera publiken till gemensam aktion.
Men mest tänker hon på eufori, med det här dansverket vill hon undersöka vad det betyder för henne och för andra. Hur uppnår vi eufori och personlig njutning? Kan de olika konstarterna medverka och samarbeta för att höja en performanceupplevelse?

- Hur kan jag inkludera och aktivera publiken för att skapa en stark och euforisk upplevelse även för dem? undrar Jenny.
Fem performance-artister förenas på scenen i BIG BANG, där dans, musik, video, spoken word och sång tillsammans får utforska vägen fram.

Längd: ca 60 minuter. Ingen paus.

Servering finns.

Biljettkassan och serveringen öppnar 1 timme innan föreställningen.

Handikapp och Ledsagarplats bokas på: 0300-834595

Arrangör: Kungsbacka Teater
Samarrangör: Rum för Dans

För mer information och kommande föreställningar besök gärna www.kungsbackateater.se

Datum / Tid

onsdag, 22 mars 2023 kl: 19:00

Plats

Kungsbacka, Kungsbacka Teater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad