Menu

A Swingin´ Christmas med Smoke Rings Sisters

Kungsbacka

Kungsbacka Teater
lördag, 14 december 2024 kl:18:00

Smoke Rings Sisters kallas ”publikfavoriter” på bl.a Göteborgs Stadsteater, Göteborgsoperan, Spira och Vara Konserthus. De är befästa som en av de starkast lysande vokalgrupperna i landet, tack vare sina röster, arrangemang och såklart passionen för jazz och swing, främst mellan åren 1920-1960.

Nu är de är äntligen tillbaka på Kungsbacka Teater med en förfinad version av sin succeföreställning och julkonsert ”A swingin Christmas”!

Trion bjuder på det allra bästa av både den svenska och amerikanska julrepertoaren från jazzens och swingens guldår. Du blir bjuden på älskade julklassiker men även på en hel del skruvade versioner. Hur låter egentligen “Tänd ett ljus” i bossa nova-rytmer och kan “Vår julskinka har rymt” verkligen sjungas som en sensuell blues?

Tjejerna sjunger trestämmigt, precis som The Andrews Sisters gjorde och med sig har de ett par av Västsveriges skönaste jazzmusiker. Musikalisk, lekfull julstämning när den är som allra bäst! Publikälsklingen ”O Helga Natt” utlovas såklart.

Välkommen till en sprakande helhetsupplevelse med fantastisk musik, tidsenliga kläder och mikrofoner. En sann tidskapsel i julens tecken!

Längd: ca 2 timmar inklusive paus

Servering finns.

Tänk på att du innan föreställningen kan förboka det du vill äta och dricka i pausen. Det du har beställt står sedan framdukat till dig och du slipper stå i kö. Mer tid till att njuta och umgås, med andra ord.

Biljettkassan och serveringen öppnar 1 timme innan föreställningen.

Handikapp och Ledsagarplats bokas på: 0300-834595

Arrangör: Smoke Ring Sisters

Gör ditt besök hos oss till en helkväll.
Kungsbacka Teater ligger på promenadavstånd från flera av stadens populäraste restauranger och krogar. Perfekt för dig som vill äta något gott innan eller efter föreställningen.

Här kan du läsa mer: Kungsbacka Teater

För mer information och kommande föreställningar besök gärna www.kungsbackateater.se

Datum / Tid

lördag, 14 december 2024 kl: 18:00

Plats

Kungsbacka, Kungsbacka Teater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad