Menu

SKRÄCKKABINETTET – En monsterrockshow

Kungsbacka

Kungsbacka Teater
lördag, 2 november 2024 kl:17:00

Hur farliga är egentligen monster och spöken? Hur bör man hantera sina rädslor? Vad kan man göra för att övervinna dom? Är det alltid dåligt att känna rädsla?

En spektakulär och interaktiv rockshow för hela familjen om att våga utmana sina rädslor. Med finurliga texter och cool rockmusik för både små och stora öron får vampyrsångaren Valentin Von Törst, mumiegitarristen Akhenaton den Allsmäktige, spökbasisten Vita Frun samt monsterrock-trummisen Grym oss att fundera kring rädslor och hur vi kan övervinna dem.

Skådespelaren och dramatikern Jonas Karlström Hay delar sin tid mellan SVT Barn, frilansuppdrag och den här monstersatsningen:
– För ett par år sen visade jag min då treåriga son Lordis ”Hard Rock Halleluja” på YouTube. Han satt som klistrad, helt förförd av scenshowen med vilt poserande monster som slet i gitarrsträngarna så att fingrarna blödde, bankade på trummorna så tak och väggar rämnade, och plötsligt öppnade sig en ny värld för honom (och mig)! Jag letade febrilt efter fler artister att presentera för honom, men upptäckte att det inte finns särskilt många artister som gör ”seriös rockmusik” OCH vänder sig till barn. Detta ville jag råda bot på och Skräckkabinettet föddes!
Skräckkabinettet har gjort succe i barnprogrammet Sommarlov på SVT Barn där de framförde sina låtar ”Våga vägra vara rädd” och ”Alla är rädda för nåt” och lockat stor publik till sina spelningar, både på stora sommarscener (Parkteatern i Stockholm, Malmöfestivalen, Varbergs Torg m.m.) och på teatrar och konserthus (Malmö Live, Dunkers Kulturhus, Ystad teater, Stora Teatern i Göteborg m.m.)

Målgrupp: 4 – 99 år Familj

OBS! - MEDTAG EGEN SITTKUDDE TILL MINDRE BARN

Längd: ca 60 minuter. Ingen paus.

Servering finns.

Biljettkassan och serveringen öppnar 1 timme innan föreställningen.

Handikapp och Ledsagarplats bokas på: 0300-834595

Arrangör: Kungsbacka Teater

Fansen om Skräckkabinettet:
”Härlig show där såväl mormor 75 som barnen 10, 7 och 5 år var supernöjda!”
” Tack för tanken om att utmana sina rädslor!”
”Passa på att se den här showen. Skräckkabinettet är helt fantastiska – även för mig som vuxen. Perfekt introduktion till röjig musik och texter som stärker barnens självförtroende.”

För mer information och kommande föreställningar besök gärna www.kungsbackateater.se


SkrÄckkabinettet – En Monsterrockshow
2024-11-02 14:00:00
Kungsbacka, Kungsbacka Teater

Datum / Tid

lördag, 2 november 2024 kl: 17:00

Plats

Kungsbacka, Kungsbacka Teater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad