Beatrice Eli

Kungsbacka TeaterDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

På kort tid har Beatrice Eli lagt grunden för en karriär som kan få samma omfång som en artist som Björk; experimentlustan kopulerar vilt med viljan att beröra och hon gör det så oerhört bra.

Det är pop i destillerad form men sprungen från en kraftkälla där knasterrik eklekticism arbetar sida vid sida med själfulla och draperande melodier

Beatrice Eli albumdebuterade 2014 med Die another day. Hon har tillsammans med producent Saska Becker och låtskrivare/producent Daniel Ledinsky skrivit och producerat ett beatbaserat och känslosamt album med ärliga och självutlämnande texter där Beatrice Elis musikaliska referenser blandas respektlöst med varandra.

Albumet leker med kontraster där ljudbilden tillåts vara hård men ändå melodiös och texter som pendlar mellan att vara smärtsamt svaga och uppfyllande starka.

Hon medverkar även på Kents album Tigerdrottningen.

Längd: 1 timme. Ingen paus.

Servering finns.

Biljettkassan och serveringen öppnar 1 timme innan föreställningen.

Sagt om nya skivan
Det är elegant, rått och betagande - Fredrik Strage
Mejar allt motsånd - Aftonbladet

Arrangör: Kungsbacka Teater

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2015-11-18 19:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Beatrice Eli

Beatrice Eli, Girls på Spotify

Die Another Day

Girls

Beatrice Eli, Trust Issues på Spotify

Die Another Day

Trust Issues

Beatrice Eli, Girls (Dante Remix) på Spotify

Girls (Dante Remix)

Girls (Dante Remix)

Beatrice Elin Elisabeth Blennberger med artistnamnet Beatrice Eli, född den 9 januari 1987 i Stockholm, är en svensk popartist.


Eli är uppvuxen i Farsta och albumdebuterade 2014 med Die another day. Hon medverkar även på Kents album Tigerdrottningen från 2014.