Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Laurence Jones

Restaurang EsterDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Laurence Jones har redan gjort sig ett namn som ”bluesens framtid”. Den 25-åriga brittiska bluesgitarristen och singer-songwritern har hunnit släppa fem album och vunnit ett flertal tunga musikpriser, bland annat har han tagit fyra British Blues Awards och blivit framröstad som Best European Guitarist under European Music Awards.

Med ett unikt sound och en helt egen musikalisk identitet vill han i dag sprida bluesen till publikmassorna, precis som hans husgudar John Mayer, Eric Clapton och Jimi Hendrix.

Senaste plattan The Truth är inspelad i USA. Sedan releasen i mars 2018 har den rosats av recensenter och bland annat kallats ”the catchiest blues rock album of the year”. BBC Radio är övertygade om att Laurence Jones är en storstjärna precis i startgroparna, ta chansen att se honom på nära håll, innan han erövrar världen!

bTider/b
Insläppstid: kl 19:00
Starttid: kl 20:00
Spellängd: 2 tim

Åldersgräns: 18 år.
Okej för yngre i målsmans sällskap.

En mötesplats för alla tillfällen och festlighter. I bakgrunden spelas alltid skön musik, allt ifrån lokala band till kända DJ:s. Hos oss är det aldrig tonlöst. I Vår mat möter svenska smaker resten av världen, fokus ligger på högkvalitiva råvaror efter säsongen har att erbjuda. Vi serverar drycker från hela världen med omsorg och kunnande.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-10-03 20:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: