Menu

Chris Cain

Kungsbacka

Restaurang Ester
torsdag, 9 januari 2020 kl:20:00

Chris Cain är fostrad med berättelser från sin fars uppväxt på Memphis klassiska gata Beale Street. Chris var på sin första BB King-konsert redan som treåring och bluesmusik spelades kontinuerligt på stereoanläggningen och familjeutflykterna var ofta resor till blueskonserter.

”Jag minns att pappa alltid hade Muddy Waters på hög volym i Bergsprängaren när han klippte gräset.” ”När jag tänker tillbaka på den tiden så var det faktiskt ganska cool”. ”Det var alltid musik som spelades i vårt hus, Ray Charles, BB King, Freddie King, Albert King..”

Vid åtta års ålder lärde sig Chris att spela gitarr och började spela professionellt före han var 18 år. Chris studerade musik på San Jose City Collage och undervisade själv jazz improvisation på musikskolor.

Kombinationen av hans bluesuppväxt och hans jazzstudier har skapat hans alldeles egna unika gitarrspel i bluesscenens absoluta toppskick. Det tillsammans med hans djupa bluesröst och hans delikata frasering gör hans uppträdanden till något alldeles extra. -Chris Cain kommer att bli uppbackad av Mr Bo & The Voodooers på sin Sverigeturné

bTider:/b
Insläppstid: kl 19:00
Starttid: kl 20:00
Spellängd: 2 tim

bÅldersgräns: 18 år./b
Okej för yngre i målsmans sällskap.

En mötesplats för alla tillfällen och festlighter. I bakgrunden spelas alltid skön musik, allt ifrån lokala band till kända DJ:s. Hos oss är det aldrig tonlöst. I Vår mat möter svenska smaker resten av världen, fokus ligger på högkvalitiva råvaror efter säsongen har att erbjuda. Vi serverar drycker från hela världen med omsorg och kunnande.

Datum / Tid

torsdag, 9 januari 2020 kl: 20:00

Plats

Kungsbacka, Restaurang Ester

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad