Menu

Johny Carlsson & The Megabones

Kungsbacka

Restaurang Ester
lördag, 16 maj 2020 kl:15:00

bRen glädje med trombonband i toppklass!/b

Johny Carlsson & the MegaBones vill, med egna kompositioner och arrangemang, återuppliva - och återuppleva – den glädje och spontanitet som präglade jazzen under 50/60-talet.

Johny har valt fem tromboner och en rytmsektion som medium. - Dels för att han älskar och uppskattar trombonens möjligheter - och svårigheter - dels för utmaningen att skriva spelbart. Med en trombone-sektion kan detta endast realiseras med musikanter som tillhör toppskiktet på instrumentet. Detsamma gäller uppbackande rytmsektion.

Johny, som bor halva året I Florida, lyckades där få ihop ett gäng idel proffsmusiker i toppklass. Dessa entusiaster har gjort bejublade konserter inför fullsatta hus, främst I Orlando-området (där man - minst sagt - är bortskämd med världsartister).

I Sverige har vi - ett gäng entusiaster - nu slipat vårt samspel” för att åstadkomma ett resultat som motsvarar egna krav. Här återfinner vi: Lars-Göran Dimle Christer Olofsson Bengt-Åke Andersson Martin Söderlund Niclas Rydh (tbne), Yasuhito Mori (bas) och Göran Kroon (trummor).

bTider/b
Insläpp: kl 14.00
Spellängd: Ca 2 timmar.

bFör mer information besök gärna vår hemsida:/b
a target=_blankhref=http://www.jazzoblues.sewww.jazzoblues.se/a

En mötesplats för alla tillfällen och festlighter. I bakgrunden spelas alltid skön musik, allt ifrån lokala band till kända DJ:s. Hos oss är det aldrig tonlöst. I Vår mat möter svenska smaker resten av världen, fokus ligger på högkvalitiva råvaror efter säsongen har att erbjuda. Vi serverar drycker från hela världen med omsorg och kunnande.

Datum / Tid

lördag, 16 maj 2020 kl: 15:00

Plats

Kungsbacka, Restaurang Ester

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad