Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Inställt!
kl: 15:00

Johny Carlsson & The Megabones

Restaurang EsterDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

bRen glädje med trombonband i toppklass!/b

Johny Carlsson & the MegaBones vill, med egna kompositioner och arrangemang, återuppliva - och återuppleva – den glädje och spontanitet som präglade jazzen under 50/60-talet.

Johny har valt fem tromboner och en rytmsektion som medium. - Dels för att han älskar och uppskattar trombonens möjligheter - och svårigheter - dels för utmaningen att skriva spelbart. Med en trombone-sektion kan detta endast realiseras med musikanter som tillhör toppskiktet på instrumentet. Detsamma gäller uppbackande rytmsektion.

Johny, som bor halva året I Florida, lyckades där få ihop ett gäng idel proffsmusiker i toppklass. Dessa entusiaster har gjort bejublade konserter inför fullsatta hus, främst I Orlando-området (där man - minst sagt - är bortskämd med världsartister).

I Sverige har vi - ett gäng entusiaster - nu slipat vårt samspel” för att åstadkomma ett resultat som motsvarar egna krav. Här återfinner vi: Lars-Göran Dimle Christer Olofsson Bengt-Åke Andersson Martin Söderlund Niclas Rydh (tbne), Yasuhito Mori (bas) och Göran Kroon (trummor).

bTider/b
Insläpp: kl 14.00
Spellängd: Ca 2 timmar.

bFör mer information besök gärna vår hemsida:/b
a target=_blankhref=http://www.jazzoblues.sewww.jazzoblues.se/a

En mötesplats för alla tillfällen och festlighter. I bakgrunden spelas alltid skön musik, allt ifrån lokala band till kända DJ:s. Hos oss är det aldrig tonlöst. I Vår mat möter svenska smaker resten av världen, fokus ligger på högkvalitiva råvaror efter säsongen har att erbjuda. Vi serverar drycker från hela världen med omsorg och kunnande.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-05-16 15:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: