Menu

Kenny Washington (Us)

Kungsbacka

Restaurang Ester
lördag, 17 oktober 2020 kl:15:00

Kenny Washington är en jazzsångare som uppträtt över hela världen. Han är en mycket omtyckt och uppskattad liveartist som har sina djupa rötter i soulmusiken. Han är en fantastisk röstekvilibrist, framför allt med sin scatsång.

Kenny Washington sjöng under sin uppväxt i New Orleans, Washington gospel i kyrkan och spelade saxofon. Efter college arbetade han i 9 år för flera militära orkestrar, först som saxofonist, sedan som sångare när hans enorma talang upptäcktes. Sedan dess har han framträtt som solist i större delen av världen och turnerat med bland annat vibraphonisten Joe Locke, Gregory Porter, Paula West, Wynton Marsalis, Roberta Gambarini och Eric Reed.

Bandet består av danska musiker och svenske gitarristen Ewan Svensson. De övriga är Jacob Christoffersen (piano), Jesper Bodilsen (bas) och Zoltan Csorsz (trummor).

bTider/b
Insläpp: kl 14.00
Spellängd: Ca 2 timmar.

bFör mer information besök gärna vår hemsida:/b
a target=_blankhref=http://www.jazzoblues.sewww.jazzoblues.se/a

En mötesplats för alla tillfällen och festlighter. I bakgrunden spelas alltid skön musik, allt ifrån lokala band till kända DJ:s. Hos oss är det aldrig tonlöst. I Vår mat möter svenska smaker resten av världen, fokus ligger på högkvalitiva råvaror efter säsongen har att erbjuda. Vi serverar drycker från hela världen med omsorg och kunnande.

Datum / Tid

lördag, 17 oktober 2020 kl: 15:00

Plats

Kungsbacka, Restaurang Ester

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad