Menu

Pelle Holmberg Group & Kalle Moraeus

Kungsbacka

Restaurang Ester
torsdag, 24 september 2020 kl:21:00

Musikern Pelle Holmberg har ofta synts spelandes i Kungsbacka i olika sammanhang. 24 september så kommer han tillbaka med sitt band PHG tillsammans med Kalle Moraeus för två entimmeskonserter.

Pelle och Kalle fann varandra då de medverkade på den hyllade turnén ”Thank you for the music” som spelades runt om i Sverige under hösten 2019, bland annat i Kungsbacka. Duon bestämde sig för att de skulle spela mer tillsammans, varpå Pelle bjöd med Kalle för att gästspela i hans band. Det visade sig att duons musiksmak var väldigt gemensam, så utmaningen skulle inte bli att hitta låtar. Utmaningen skulle istället bli att få låtarna bli kortare än 10 minuter med tanke på alla gitarrsolon.

Pelle och Kalle kommer att bjuda på blues, rock, en massa sväng samt en och annan historia, en magisk kväll utlovas.


Spellängd: 1 timme

bFör mer information besök gärna vår hemsida:/b
a target=_blankhref=http://www.jazzoblues.sewww.jazzoblues.se/a

En mötesplats för alla tillfällen och festlighter. I bakgrunden spelas alltid skön musik, allt ifrån lokala band till kända DJ:s. Hos oss är det aldrig tonlöst. I Vår mat möter svenska smaker resten av världen, fokus ligger på högkvalitiva råvaror efter säsongen har att erbjuda. Vi serverar drycker från hela världen med omsorg och kunnande.

Datum / Tid

torsdag, 24 september 2020 kl: 21:00

Plats

Kungsbacka, Restaurang Ester

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad