Menu

Ida Bang & The Blue Tears

Kungsbacka

Restaurang Ester
torsdag, 14 november 2024 kl:19:00

Under sina 10 år har Ida Bang & The Blue Tears spelat flitigt runt om i Europa och övertygat både publik och kritiker om att de är ett fantastiskt liveband. Med stort samspel och spelglädje flätar de samman soul, blues, funk, rock och pop och bildar deras egna genre under americana-paraplyet. De egenskrivna låtarna blandas med andra guldkorn som har gått igenom Bang-filtret.

”Varmt och trevligt på ytan, men under händer det grejer. […] Mer americana än regelrätt blues, mer lätthet än tunggung” sa recensenten i DN om albumet “Good To Me”, som också ledde till en utökad turne i Europa som förband till Lake Street Dive. Senaste singeln ”Keep on keepin’ on” är en riktig glädjedänga som visar vilken riktning bandet nu har tagit.

Insläppstid: 18:30
Spellängd: 2 tim

Åldersgräns: 18 år

En mötesplats för alla tillfällen och festlighter. I bakgrunden spelas alltid skön musik, allt ifrån lokala band till kända DJ:s. Hos oss är det aldrig tonlöst. I Vår mat möter svenska smaker resten av världen, fokus ligger på högkvalitiva råvaror efter säsongen har att erbjuda. Vi serverar drycker från hela världen med omsorg och kunnande.

Datum / Tid

torsdag, 14 november 2024 kl: 19:00

Plats

Kungsbacka, Restaurang Ester

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad