Menu

Standup på Rummet - Anders Ankan Johansson & Co

Kungsbacka

Rum35
fredag, 24 november 2023 kl:17:00

Välkommen till "Standup på Rummet" där RUM35 bjuder som vanligt på en ljuvligt god 2-rätters middag. Standupmenyn presenteras på plats där du kan välja mellan kött, fisk eller vegetariskt. Därefter underhåller fyra komiker i två akter i samarbete med Änna Go Standup. Dörrarna öppnas 17:00. Showstart 20:00.
Därefter underhåller fyra komiker i två akter i samarbete med Änna Go Standup.
Dörrarna öppnas 17:00. Showstart 20:00.
Kvällens komiker:

Anders "Ankan" Johansson
Robin Berglund
Svea Sigmond
Martin Johansson

Kvällens headliner: Anders "Ankan" Johansson med sin karakteristiska östgöta-dialekt är en folklig multihumorprofil av rang. 2020 fick han Det svenska humorpriset i kategorin Årets manliga komiker. Han har medverkat i en rad tv-program som bl.a. "Bäst i test", "På spåret", "Parlamentet", Julkalendern och i rollerna som Stig-Helmer Olsson i musikalen "Sällskapsresan" och som Ragnar Vanheden i långfilmen "Se upp för Jönssonligan" m.m.
Många känner till Anders "Ankan" Johansson som den ena halvan av humorduon Anders och Måns. Tillsammans har de skapat en lång rad radio- och tv-serier och turnerat med flera scenföreställningar. Under 2022-2023 har Anders åkt runt med sin första soloshow "Alla känner Ankan" som hittills har varit en stor succé med i princip slutsålda föreställningar. Den 24 november återvänder "Ankan" till Kungsbacka och RUM35. Det blir ett vanligt klubbgig hos Änna Go Standup.

Datum / Tid

fredag, 24 november 2023 kl: 17:00

Plats

Kungsbacka, Rum35

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

645

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad