Menu

Melodifestivalen 2020 Genrep

Linköping

Saab Arena
fredag, 31 januari 2020 kl:19:00

Titta gärna under fliken ”Övrig info” här nedanför för praktiskt information inför ditt köp och besök

Att få uppleva denna musikfest live är en alldeles extravagant upplevelse! Vi vet sedan tidigare att matinéföreställningarna på lördagarna blir en fantastisk fest för barnfamiljen, fredagarnas genrep är bästa sättet för de som vill se bidragen först av alla och att få uppleva själva TV-sändningen på plats i arenan, det är något alldeles speciellt.

Glöm inte att ladda ner den officiella appen för Melodifestivalturnén: Melfest Live. Via appen får du följa hela turnén på nära håll, se exklusiva artistklipp från backstage och ta del av erbjudanden från våra sponsorer. Du har också möjlighet att uppgradera din biljett här. Melfest Live finns att ladda ner kostnadsfritt på Google Play eller Appstore.

Utöver ordinarie biljetter finns det ett VIP-paket, som heter Stjärnpaketet. Det inkluderar bland annat early entry till arenan och de allra bästa platserna längst framme vid scen. Läs mer och köp ditt VIP-paket här:



bBarnrabatt finns på genrepen/b
Detta är en TV-produktion, vilket innebär att kameror, fotografer och annan teknisk utrustning finns inom synfältet från samtliga platser i arenan.

Till deltävlingarna, andra chansen och finalen är maxkvoten 6 biljetter per person. För genrepen finns det ingen maxkvot.

Överskrivs detta antal, eller om falska kunduppgifter används, förbehåller vi oss rätten att makulera dessa bokningar.

Obs! Vi avråder starkt från att köpa biljetter i andra hand. Vi kan inte garantera att de biljetterna är äkta, och du betalar ofta ett högre pris.

Titta gärna under fliken ”Övrig info” här nedanför för praktiskt information inför ditt köp och besök.

Saab Arena är ett upplevelsecenter för hundratusentals besökare från när och fjärran. Arenan invigdes som Cloetta Center den 2-5 september 2004 och bytte efter tio års verksamhet namn till Saab Arena. Arenan drivs av Linköping Hockey Club via dess bolag LHC Event AB och Ispalatset i Linköping AB.

Datum / Tid

fredag, 31 januari 2020 kl: 19:00

Plats

Linköping, Saab Arena

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad