Menu

GYLLENE TIDER - Hux Flux Sommarturné 2023 - Barnbiljett 0-10år

Linköping

Stångebro
fredag, 14 juli 2023 kl:20:00

Vissa förhållanden är för dyrbara att ge upp. Som den till synes rostfria kärleksrelationen mellan Gyllene Tider och deras hängivna publik. Under mer än 40 år har Halmstad-gruppen fortsatt att locka lyssnare - nya som gamla - med sin stora låtskatt och sina omtalade konserter.
En bedrift som saknar motstycke i svensk pophistoria.

Nästa år återvänder Gyllene Tider för att ännu en gång sätta guldkant på den svenska sommaren. Den omfattande sommarturnen heter ”Hux Flux”.

”Sommartider”, ”Flickan i en Cole Porter-sång”, ”Leva livet”, ”När vi två blir en”, ”Ljudet av ett annat hjärta”, ”Kung av sand” - listan på älskade sånger går givetvis att göra längre men det råder inget tvivel om att Gyllene Tiders musik idag är inskriven i svenskarnas DNA.
Nu har tiden kommit för att skapa nya minnen tillsammans med ursprungsmedlemmarna Per Gessle, Mats ”MP” Persson, Anders Herrlin, Göran Fritzon och Micke Syd Andersson som tillsammans illustrerar att livet, precis som musiken, bara blir bättre med åren.

Åldersgräns

Obs! För barn under 13 år, pga myndighetens restriktioner ang ljudnivå, så kommer man hänvisas till speciella områden oavsett om hörselskydds bärs eller inte.
Ingen åldersgräns, men alla oavsett ålder behöver en giltig biljett.
Det finns ett begränsat antal barnbiljetter (0-10 år)
Barnbiljett kan väljas efter att du valt minst en ordinarie biljett.
Ordinarie biljett gäller från 11 år och uppåt.
Barn måste gå tillsammans med vuxen(18+ år)

Rullstolsbiljetter

Bokas via tillgänglighetslinjen på 0776-707 777. En ledsagare medföljer gratis på HCP-biljetten (Gäller endast på handikappsektionen)

Insläpp: 18.00
Eventstart: 20.00

Spelställe Stångebrofältet, ståplats

Försäljning av biljetter
Förköp sker via Ticketmaster.se

♥ Mat och dryck:
Egen medhavd mat och dryck får ej tas med in till konsertområdet. Flaskor (glas/plast) är ej tillåtet att ta med in på området. Det finns servering på området.

♥ Kontantfritt:
Restauranger och barer på arenan är kontantfria och tar enbart kortbetalning (ej kontanter eller swish).

♥ Åldersgräns:
Obs! För barn under 13 år, pga myndighetens restriktioner ang ljudnivå, så kommer man hänvisas till speciella områden oavsett om hörselskydds bärs eller inte
Nej. Barnbiljetter ålder 0-10 år kan köpas i samband med köp av vuxenbiljett. Observera att det inte går att köpa biljett på plats.

♥ Rökförbud:
Självklart är evenemanget rökfritt för allas trevnad. Rökförbud råder på hela området.

♥ Biljetten:
Glöm inte att ta med dig biljetten – ingen entre utan biljett! Observera att bokningsbekräftelsen du fått via e-post inte berättigar inträde till konserten.

Om du valt E-biljett, glöm inte att skriva ut biljetterna! Det finns inte möjlighet att göra det på plats på konsertområdet. (Om du har en smartphone går det även bra att visa upp biljetten i telefonen)

♥ Biljettkassa:
Ingen biljettkassa på plats vid Stångebrofältet.

Vi uppmuntrar våra besökare att ta sig till konsertområdet med cykel eller med buss till Resecentrum. Från Resecentrum når du Stångebrofältet på bara några få minuter till fots. En god gärning för miljön samtidigt som du slipper leta efter en parkeringsplats!

♥ Ta med/ta inte med:
Välkomna är: Mobilkameror, kompaktkameror, regnkläder, glatt humör.
Välkomna är inte: Professionella kameror eller ljudinspelningsutrustning, brassestolar eller andra campingstolar, flaskor, burkar, termosar, paraplyn, stavar, selfie-pinnar, stora väskor, vapen eller annat som kan skada andra.

Lämna otillåtna saker hemma då det inte finns någon effektförvaring på plats.

Kom gärna i god tid för att undvika eventuella köer. Visit Linköping & Co önskar dig en underbar konsertkväll!

För mer information och kommande evenemang besök gärna vår hemsida visitlinkoping.se

Datum / Tid

fredag, 14 juli 2023 kl: 20:00

Plats

Linköping, Stångebro

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad