Stäng reklam
Menu

LKPG HA HA! med Anders Ankan Johansson m.fl.

Linköping

Backstage, Konsert & Kongress
torsdag, 9 oktober 2014 kl:20:00

LKPG HA HA! – Linköpings Comedy Club - startades 2008 av Ben Kersley och sedan hösten 2011 har klubben ägt rum på Backstage, Konsert och Kongress. Bens mål är att ta hit de bästa svenska och internationella komikerna till Linköping, samt att klubben ska vara en plats där lokala östgötakomiker kan blomstra.

Bland de komiker som gästat LKPG HA HA! tidigare kan nämnas några; Soran Ismail, Kringlan Svensson, Kristoffer Appelquist, Moa Svan, Messiah Hallberg, Kristoffer Värvet Triumf, Anna-Lena Brundin, Thomas Oredsson, Simon Gärdenfors, Aron Flam, Jesper Rönndahl, Al Pitcher, Ann Westin och Anders Ankan Johansson.

Anders Ankan Johansson
Anders Ankan Johansson är komiker och han är expert på att hitta udda infallsvinklar på frågeställningar, sådana som får åhörarna att både hicka till och tänka till.

Han är inte bara komiker utan också programledare, skådespelare, regissör, manusförfattare, konferencier och föreläsare. Genombrottet kom med duon Anders och Måns som legat bakom radioprogammen Wallraff, Så funkar det, Morgonpasset och tv-program som Fråga Anders och Måns, Succeduon och Skägget i brevlådan (SVT:s jukalender 2008) samt en rad scenshower.

Som programledare känner vi Anders från bland annat Djursjukhuset, Fiska med Anders och P3-guld. Han har medverkat i Parlamentet, Time Out, Extra Extra, Gabba Gabba och en lång rad andra underhållningsprogram. Vi kan se Anders som ståuppare och på teaterscenerna tillsammans med Måns i deras publik- och kritikerrosade föreställningen Primater med topplån. Dessutom dyker han upp i SVT:s Svensk Humor.

Ludde Samuelsson
Hans humor är aktuell och beskrivs som smart, snabbtänkt och - i förhållande till andra hemskheter som att gå mot röd gubbe – snäll.

”Jävligt roligt och bra.” – Johan Glans
”En mycket duktig och flitig komiker. Gå och se Ludde!” - Anders Jansson


Det sägs att ett gott skratt förlänger livet ... Med anledning av det ger vi er möjligheten att åtminstone överleva den mörka hösten genom att erbjuda er Skrattpaketet:

Köp ett abonnemang till alla höstens tre shower och få ett skratt på köpet! Abonnemanget kan bara köpas mellan 19 maj och 9 oktober 2014. För den som tycker att det ska vara roligt att leva rekommenderar vi detta varmt.

Datum för vårens LKPG HA HA!-kvällar är följande:
9 oktober
6 november
4 december

Insläpp kl 19:00
Längd ca 2 timmar & 30 min
Lokal Backstage

Datum / Tid

torsdag, 9 oktober 2014 kl: 20:00

Plats

Linköping, Backstage, Konsert & Kongress

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

0kr - 210

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad