Menu

Allt Är Mitt Fel

Linköping

Palatset
onsdag, 15 maj 2024 kl:19:30

Hur kul är det med en högkänslig person som ser kommande katastrofer hela tiden, tar på sig omgivningens felsteg och tror att karma är en grundlag? Väldigt kul, om du frågar standupkomikern Gisela Zeime, som själv länge känt sig tillhöra de högkänsliga, eller överkänsliga, som hon väljer att kalla det.
Tjugo procent av befolkningen anses vara högkänsliga, men alla har mött några i sitt liv. Gisela tar sig rätten att skämta om personlighetsdraget, eftersom hon vet vad hon talar om och dessutom skämtar på sin egen bekostnad. Resultatet blir en lite skruvad humorföreställning om högkänslighet, katastroftankar och guds straff.
Med en inställning till livet som av vissa skulle kalla bitter lyckas hon att vrida på det tråkiga i livet till något väldigt roligt. Sedan debuten har Gisela börjat göra sig ett namn på de svenska standupscenerna, däribland RAW, Norra Brunn, Mack och Stockholm Comedy Club. De senaste åren har hon satt upp de egna föreställningarna; "Törnrosasyndromet" och "Inte alla, men...".


Allt är Mitt Fel
2024-05-30 19:30:00
Stockholm, Playhouse Teater

Datum / Tid

onsdag, 15 maj 2024 kl: 19:30

Plats

Linköping, Palatset

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

200

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad