Menu

The Sounds Of Art - Pop Up

Linköping

Pop Up (fd Q-Store)
fredag, 26 maj 2023 kl:17:00

The Sounds of Art (SOA) är ett pop-up event fyllt av kultur som har ena foten i vernissage och utställning av fysisk/digital konst och den andra foten i performance med dans, poesi och musik.

Starta kulturdagarna i hjärtat av Linköping där SOA under några timmar bjuder på en underbar mix av olika konstnärliga uttryck. På eventet ställs den unika urbana konsten ut av konstnären Anton B Grabowska som beskriver hans konst som fri och förlåtande. Ni finner även modern konst, dans och poesi av konstnären Sandy Ceesay vars konst centrerar runt kroppen och alla dess aspekter. Julius Norrbom är en kompositör som arbetar med generativ konst och elektronisk musik i sammankopplade audiovisuella system. Och som om inte detta inte var nog bjuder SOA även på fantastisk musik från ingen mindre än Linköpings egna edgy popdrottning Agnes Matsdotter, Norrköpings nästa countrystjärna Linnea Lindblom och sångerskan och låtskrivaren Hilda Rehn, som bjuder på musik från sitt egenproducerade musikprojekt “Stargirl”. Dansaren och koreografen Matilda Larsson, vars kärna som dansare är det fysiska berättandet, framträder även under kvällen.

Akterna och konstnärerna kommer under eventet framföra eget material men de kommer även att tolka varandras konst eller akter. Konst kan vara så mycket olika saker och målet med SOA är att sammanfoga olika sorters konstnärliga uttryck och att främja samverkan mellan konstnärerna bakom konsten. SOA görs i samarbete med Sensus och Linköping kommun.

Datum / Tid

fredag, 26 maj 2023 kl: 17:00

Plats

Linköping, Pop Up (fd Q-Store)

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

100

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad