Menu

Wilmer X

Linköping

Skyltens Innergård
fredag, 12 juli 2024 kl:18:00

???? Wilmer X
???? 12 juli, 2024
???? Skyltens Innergård, Linköping
Från 13 år
Stående publik
???? På Skylten har vi mat, dryck (med och utan alkohol) och en go stämning - anpassad efter varje enskild kväll! Se alltid till varje konsert, och hör av er, för fullständig meny, drycker och unika upplevelser!
Tider
18:00 - Dörrar
19:00 - 20:00 - Kvällens Quiz med Mamma Theo
20:00 - Musik från stora scen startar
Musiken beräknas vara slut senast runt 23 beroende på om förband tillkommer till kvällen. Efter huvudartisten har spelat är det fri entre och eftersläpp för alla som vill njuta av Skyltens innergård.
???? Imponerade siffror! Just sin tusende konsert gjorde bandet framför ett gigantiskt folkhav på Sweden Rock och samma år slog man publikrekord på Malmöfestivalen. Det är på scenen som Wilmer X fortfarande är en av Sveriges absolut bästa akter!
Hösten 2022 var en 17 år lång väntan över, då släppte Wilmer X albumet "Mer för dina pengar" och bevisade än en gång att de är ett av landets mest vitala rockband. Sen följde en turne som till stora delar blev helt utsåld, på några håll sålde biljetterna slut på några minuter. Under sommaren åkte bandet ut i landet, bland annat gjorde man en legendarisk spelning på Mosebacketerrassen i Stockholm.
Under våren 2024 väntar ny musik och inför julen har man nyss släppt en i Wilmer-anda traditionell jullåt, "Jorden runt i jul".
Wilmer X tog sina första stapplande steg under namnet Wilmer Pitt i det sena sjuttiotalet. Ett namn vars ändelse snart byttes mot det något mindre uppseendeväckande X. Debutalbumet spelades in i legendariska Svenska Popfabriken i Klippan av den lika legendariske demonproducenten Pål Spektrum. Därefter var stenen i rullning, och på rullande stenar växer som bekant ingen mossa.
Ren och oförfalskad kärlek till musiken har varit fundamentet för den grundmurade relationen mellan Wilmer och fansen. De som varit med sedan starten, de som hakade på lite senare och de som just upplevt det drastiskt höjda blodtryck som följer att höra ”Kör dej död” för första gången.
???? VÄSKFÖRBUD På evenemanget gäller väskförbud. Små väskor (max 40x40x20cm) OK, men kommer att genomsökas av entrevärd.
? För information om rullstolstillgänglighet på sommarens konserter på Innergården; kontakta oss på info@citytocity.se
????Mellan 18-20 har vi AW erbjudanden med schysta priser på mat och dryck på Skyltens innergård.
????Mat finns med en egen meny för varje konsert. Allt från burgare, pizza, pasta i vår egen servering. Vi har även foodtrucks på besök på större konserter som berikar utbudet ytterligare.
Evenemanget sker i samarbete med Linköpings kommun, Sensus och Studieförbund i Samverkan.
????SKYLTEN Address: Södra Oskarsgatan 3, 582 73 Linköping
???? Skylten är beläget i centrala Linköping i direkt anknytning till Linköping resecentrum. Det är två minuter till lokalbussar, långfärdsbussar, pendel och tågstation.
???? I direkt anknytning till Skylten och resecentrum finns bra parkeringsmöjligheter.
????Stående publik från 13 år


Wilmer X
2024-07-24 19:30:00
Luleå, BJÄRRED, Bjerreds StationWilmer X
2024-08-17 19:00:00
Uppsala, ParksnäckanWilmer X
2024-08-31 19:30:00
Stockholm, Mosebacketerrassen

Datum / Tid

fredag, 12 juli 2024 kl: 18:00

Plats

Linköping, Skyltens Innergård

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

495

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad