Menu

Al Pitcher - Nääämen its Al Pitcher

Linköping

Konsert & Kongress
lördag, 7 mars 2015 kl:19:30

Al Pitchers standup-show Nääämen it’s Al Pitcher” fortsätter i vår.

Det är nu klart att Al Pitcher ger sig ut på en ny Sverigeturné med ”Nääämen it’s Al Pitcher”. Föreställningen har spelats för fulla hus under hösten och har lovordats av kritikerna. UNT kallar det för “en skrattfest” och Ystads Allehanda anser att det är “Hysteriskt roligt, Pitcher”. Al Pitcher hyllas ofta för sin interaktion med publiken och NSD tycker exempelvis att det är just samspelet med publiken som gör varje ”föreställning till en speciell upplevelse” och NWT ser en publik som kiknar, hostar och gråter av skratt. På grund av det stora publiktrycket öppnas det därför upp en vårturné som startar i Stockholm den 11 februari och kommer till städer så som Linköping, Östersund, och Malmö.

Nyzeeländaren Al Pitcher etablerade sig på kort tid som en av Sveriges populäraste komiker. Han flyttade hit 2010 och utsågs redan 2011 till Årets manliga komiker. ”Nääämen it’s Al Pitcher” är hans tredje standup-show på lika många år och för varje år har publiken och hyllningskören växt.

Al Pitcher är en mästare på att snabbt läsa av och följa med i publikens reaktioner och hittar med blixtsnabba vändningar och spontana infall det absurda i det triviala. Han är också skicklig på att hitta märkligheter med det typiskt svenska och driver gärna med sina egna tillkortakommanden i det svenska samhället.

“Nääämen it’s Al Pitcher handlar om Al Pitchers fascination för svenskar och det är en föreställning med fokus på standup utan något tungt tema. Eller som Al säger själv:

– Alla människor har sina egna problem, de ska inte behöver höra mina också. Jag är en clown, det är mitt jobb att få folk att skratta.

Pressröster om ”Nääämen it’s Al Pitcher”

“Pitchers sjuka sjätte sinne är guld värt”
Norrländska Socialdemokraten, betyg 4 av 5

“Briljanta iakttagelser om Sverige”
Upsala Nya Tidning

“fenomenal på att fiska upp humorämnen ur publikhavet och sen bolla dem tillbaka”
Ystads Allehanda

Fiii faaaan vad bra, Al Pitcher”
Nya Wermlands Tidning, betyg 4 av 5

Biografi
Al Pitcher växte upp i Nya Zeeland, men började sin standup-karriär i London 1999. Samma år gick han till final i humortävlingen “So You Think You’re Funny” och upprepade bedriften två år senare i både “BBC New Act Competition” och “Daily Telegraph Open Mic Competition”. Sedan dess har han uppträtt på de flesta komedifestivalerna i engelskspråkiga länder och vunnit flera utmärkelser så som Best Show 2009 vid Leicester Comedy Festival, Director’s Pick 2009 vid Newcastle Comedy Festival och Peoples Choice Award 2009 av Time Out Sydney.

2012 bjöds han in till världens största humorfestival, “Just for Laughs”, tillsammans med bland andra Louis CK, Eddie Izzard och Billy Connolly.

2010 flyttade Al Pitcher till Sverige och har sedan dess snabbt gjort sig ett namn på den svenska standup-scenen. Redan 2011 vann han Bästa manliga komiker” på Svenska Standup-galan och året efter gav han sig ut på den hyllade och utsålda Fika tour”, som följdes upp av den minst lika framgångsrika Påtår tour” 2013.

Parallellt med sina turnéer har Al Pitcher också gett ut humorboken Begravda elefanter” (2012), haft ett stående inslag i tv-programmet Settman på plats” och gjort ”Al Pitchers Guide to Sweden” i SVT:s talkshow ”Robins”.

Mer om Al Pitcher: www.alpitcher.se
Föreställningens längd: 2 x 40 min plus paus.
Arrangör: Lifeline www.lifeline.se

OBS! Denna föreställning är på engelska.

Rullstolsplatser bokas hos Arenabolaget 013-190 00 00
Lokal: Crusellhallen
Insläpp kl 19:00

Gör din kväll till en helkväll!
Välkommen till Konsert & Kongress Bistro för att njuta av en god bit mat och dryck från vår utsökta meny.
Se aktuell á la carte-meny

Kvällens erbjudande:
Black Angusbiff med 3 sorters dipp. Serveras med klyftpotatis. 239kr inklusive ett glas vin.

Boka ditt bord på tel: 013 - 190 00 30.
Bistro & Bar öppnar 2 timmar innan föreställningen.

För mer information och kommande evenemang besök gärna vår hemsida www.arenabolaget.se

Datum / Tid

lördag, 7 mars 2015 kl: 19:30

Plats

Linköping, Konsert & Kongress

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

215kr - 395kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad