Menu

Existentiell Filmkväll Uppenbarelsen

Linköping

Babettes Kafferi & Bageri (Kyrksalen)
fredag, 28 februari 2020 kl:18:00

Film:
Uppenbarelsen
Journalisten Jacques Mayano har just återvänt från krigets Syrien, då han överraskande blir kallad till Vatikanen. Katolska kyrkans troskongregation vill att han ska leda granskningen av några uppenbarelser, där en ung flicka säger sig ha mött Jungfru Maria. Jacques, som inte är troende, åtar sig uppgiften och det utvecklar sig till en både spännande och överraskande historia om hemligheter och exploatering, men framförallt om vårt förhållande till mysteriet.
Regi: Xavier Giannnoli. Skådespelare: Vincent Lindon, Galatéa Bellugi m fl.


Medverkande:
Eric Schüldt – kulturjournalist och programledare, känd från flera program i Sveriges Radio, som ”Riktig musik”, ”Schüldt i P2”, ”Livet och döden” och program som ”Idévärlden” i SVT. Med poddar som ”Människan och maskinen”, "60 Minuter" & ”Myter och mysterier” har han nått en stor publik.
Anna Lindman – journalist och programledare på Sveriges Television, med inriktning på existentiella frågor och religion. Har bl a varit programledare för serierna ”Meningen med livet” och ”Från Sverige till himlen”. Hon är även reporter på ”Uppdrag granskning” och har skrivit och medverkat i flera böcker, som ”Opium för folket” och ”Alla kan dö”.
Samtalsledare:
Magnus Sundell – programproducent på Studieförbundet Bilda, journalist

Datum / Tid

fredag, 28 februari 2020 kl: 18:00

Plats

Linköping, Babettes Kafferi & Bageri (Kyrksalen)

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

125

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad