Menu

Litteratursalong med Anna Brynhildsen

Linköping

Babettes Kafferi
onsdag, 2 oktober 2019 kl:19:00

Med stor stolthet presenterar vi vår egen hembakade, nybryggda alldeles färska författare Anna Brynhildsen! Anna har länge varit en av Babettes fantastiska medarbetare men hon har fler strängar på sin lyra. I september släpper hon sin första roman "Alla vill ju hem" på Wahlström & Widstrand – det är en av den svenska litteraturhöstens mest spännande debuter. Vi har länge närt en dröm att få bjuda in vår grymma barista i egenskap av författare till Babettes Litteratursalong, och i höst blir den drömmen verklighet!


Anna Brynhildsen är född och uppvuxen i Linköping. Hon har gått litterär gestaltning vid Lunds universitets författarskola och arbetar nu på sin magisterexamen i litteraturvetenskap. ”Alla vill ju hem” är hennes debut.


Vi sätter igång samtalet kl 19:00 och inträdet är 100 kr. Kafferiet är öppet före evenemanget. OBS begränsat antal platser! Det är förköp som gäller, vi säljer endast biljetter i dörren om det inte är slutsålt.


Förköp kan göras via Tickster!


Handling:
När Rebeckas kille gör slut måste hon vid sidan om sitt vikariat som biologilärare börja plugga för att behålla studentlägenheten. På kursen i jiddisch träffar hon Elinor och en kompromisslös vänskap uppstår. Av Elinor får hon höra att man kan vara vad man vill, även om ens mamma är en inkognito-judinna och ens pappa ett rövhål. Men samtidigt börjar andra relationer att krackelera och hon riskerar att tappa kontrollen över en minst sagt invecklad jobbsituation. ”Alla vill ju hem” är en samtidsroman som utspelar sig i Lund och Malmö och som handlar om identitet, antisemitism och trauman som sträcker sig över generationer. Men också om att vara vilse i största allmänhet.


För frågor kontakta info snabel-a babettes punkt se Arrangemanget genomförs med stöd av Kultur- och fritidsnämnden & studieförbundet Bilda.

Datum / Tid

onsdag, 2 oktober 2019 kl: 19:00

Plats

Linköping, Babettes Kafferi

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

100

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad