Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

kl: 19:00

Litteratursalong Jägerfeld & Strandberg

Babettes KafferiDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Välkomna till vårens första litteratursalong som går i skräckens och terapins tecken! Författarna Jenny Jägerfeld och Mats Strandberg låter i boken "Monster i terapi" skräcklitteraturens ikoner möta sina egna demoner. De tar några av litteraturhistoriens mest klassiska monster och låter dem gå till en psykolog i nutid. Kan karaktärerna hjälpas innan de faktiskt blir monster?


Vi sätter igång samtalet kl 19:00 och inträdet är 100 kr. Kafferiet är öppet före evenemanget. OBS begränsat antal platser! Det är förköp som gäller, vi säljer endast biljetter i dörren om det inte är slutsålt.


Eventet arrangeras i samarbete med Linköpings Kultur & fritidsnämnd och Studieförbundet Bilda.


Handling: En psykolog är försvunnen. På hennes mottagning hittas en samling dokument: en arbetsdagbok, brev, researchmaterial och transkriberingar av de terapisessioner som hon genomfört inom ramen för ett bokprojekt. Där får vi följa samtalen med en identitetsstörd läkare, en lesbisk psykopatvampyr, en manisk vetenskapsmans fruktade avkomma och en narcissistisk dandy. De brottas med tidlösa dilemman som vi alla kan känna igen oss i. Hur lär man sig acceptera sina oönskade sidor? Hur bejakar man sin sexualitet i en värld med alltför snäva ramar? Om alla bemöter dig med rädsla, kan du annat än hata dig själv? Och hur åldras man med värdighet i ett samhälle besatt av skönhet?

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-03-10 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: