Menu

Dolly Style - Circus Tour - Linköping

Linköping

Brazil Jack - Linköping
söndag, 15 september 2019 kl:13:00

Söndag den 21a april har Dolly Style turnépremiär på sin längsta turné någonsin. Men den här gången i en alldeles speciell inramning - ett cirkustält!
Lördagen 15/2 medverkade Dolly Style för tredje gången i Melodifestivalen med deras glädjepiller till bidrag “Habibi”. Samtidigt passade Dolly Style på att överraska fansen med att meddela att de åker ut på sin längsta turné någonsin; Dolly Style Circus Tour. En turné där Dolly Style tar sin kommande nya färgsprakande show till en unik miljö; Brazil Jacks fantastiska cirkustält.
“?Det känns som att detta kommer att bli vår absolut roligaste turné hittills. Fatta vad kul att få uppträda inför alla våra fans i ett fint cirkustält. En maxad Dolly Style show fylld av sång och dans direkt från manegen. ?Undra vad man kan hitta på då? Det får ni se...?vi längtar så efter att få träffa er alla där.” ?berättar ?Molly, Holly & Polly.
“?Det har alltid funnits något magiskt med cirkustält, och den magin blir nog inte mindre med Dolly Style i tältet. Det blir ett helt nytt grepp och en underbar arena för Dolly Style och alla deras fans att komma till,” a?vslutar ?Trolle Rhodin?, cirkusdirektör på ?Brazil Jack?.


Konserterna sker inne på Brazil Jacks cirkustält och är ett separat evenemang.


OBS: Ingen åldersgräns.


För HKP-plats / Ledsagare; vänligen kontakta Tickster Kundtjänst på 0771 47 70 70.


Direkt efter showen väntar signering med Dolly Style!

Datum / Tid

söndag, 15 september 2019 kl: 13:00

Plats

Linköping, Brazil Jack - Linköping

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

250kr - 275

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad