Menu

Albin Lee Meldau

Linköping

Folkparksteatern Gamla Linköping
fredag, 6 september 2019 kl:19:30

ALBIN LEE MELDAU tog det svenska folket med storm i tv-programmet Så mycket bättre. Efter en helt utsåld vinterturné har han laddat om inför sommaren.

Ända sedan starten 2016 har Albin Lee Meldau varit rejält hypad internationellt. Debutsingeln ”Lou Lou” och den från början egenutgivna EP:n ”Lovers” slog ner som en blixt från klarblå himmel. Kategorin soul möter pop hade fått en helt ny referenspunkt och det dröjde inte länge innan Albin Lee Meldau jämfördes med storheter som Sam Smith och James Blake. Trots det har göteborgaren varit något av en doldis för den svenska publiken, fram tills förra året då Albin medverkade i tv-programmet Så Mycket bättre. Hans imponerade tolkningar och otroliga röst tog svenska folket med storm och cementerade Albins ställning som en av landets mest intressanta och imponerande artister. 2018 släpptes även första albumet ”About You”, en helgjuten debut där Albin samarbetat med producenter och låtskrivare i världsklass. Därefter har han även släppt den avskalade höjdpunkten ”The Purgatory Sessions.
Nu kommer han till den fantastiska Folkparksteatern i Gamla Linköping.

Insläpp kl 18:00
Lokal Folkparksteatern Gamla Linköping

Rullstolsplatser bokas hos Linköping Konsert & Kongress 013-190 00 00

Mat och dryck: Konsertområdet kommer erbjuda ett utbud av mat, dryck, fika mm.
OBS! Glasflaskor och burkar får ej tas med in på området. Spetsiga/vassa föremål är förbjudna
Egen medhavd mat och dryck får ej tas med in till konsertområdet.

Rökförbud: Självklart är Folkparksteatern rökfri för allas trevnad. Rökförbud råder på hela området

Biljetten: Glöm inte att ta med dig biljetten – ingen entré utan biljett! Observera att bokningsbekräftelsen du fått via e-post inte berättigar inträde till konserten.

Ta med/ta inte med:
Välkomna är, Mobilkameror, kompaktkameror, regnkläder, glatt humör.
Välkomna är inte, Professionella kameror eller ljudinspelningsutrustning, flaskor, burkar, termosar, paraplyn, stavar, selfie-pinnar, campingstolar, stora väskor, vapen eller annat som kan skada andra. Spetsiga/vassa föremål är förbjudna
Lämna otillåtna saker hemma då det inte finns någon effektförvaring på plats.

Kom gärna i god tid för att undvika eventuella köer. Friluftsmuseet Gamla Linköping har en stor mängd caféer, restauranger, upplevelser och en härlig atmosfär och inramning.
Visit Linköping & Co önskar dig en underbar konsertkväll!

Vi vill uppmärksamma dig på att under evenemanget kan fotografering av evenemangsbilder komma att ske, i syfte att informera om Visit Linköping & Co:s verksamhet. Bilderna används i Visit Linköping & Co:s kanaler: webbplatser (www.visitlinkoping.se och www.konsertkongress.se) och sociala medier. Om du som person figurerar på bilder och vill invända mot detta ber vi dig att kontakta dataskydd@visitlinkoping.se

Datum / Tid

fredag, 6 september 2019 kl: 19:30

Plats

Linköping, Folkparksteatern Gamla Linköping

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad