Menu

Scener Ur Ett Äktenskap

Linköping

Garden, Konsert & Kongress
fredag, 18 oktober 2019 kl:20:30

bEn standupshow om att bli ihop, bita ihop och bryta ihop

Messiah Hallberg tar nya standupshowen Scener ur ett ”äktenskap” på Sverigeturné
En av Sveriges starkaste humorröster ger sig ut på sin andra soloföreställning. Efter att ha turnerat med kritikerrosade Den missförstådde profeten och blivit utsedd till årets manliga komiker 2018 följer han nu upp med en självutlämnande och naken standupshow om tvåsamhet. Scener ur ett ”äktenskap” – En standupshow om att bli ihop, bita ihop och bryta ihop kommer till Linköping den 18 oktober./b

Messiah Hallberg har under de senaste åren etablerat sig som en del av den svenska humoreliten. Han har setts i såväl biParlamentet/b/i som biFinaste familjen/b/i och klev nyligen in som ny programledare för biVakna med NRJ/b/i. Hans första soloföreställning Den missförstådde profeten lovordades av kritikerna över hela landet. I den gjorde han upp med sitt förflutna och det som länge präglat hans material på standupscenen. Temat för den nya showen är kärlek, hat och relationer där Messiah utgår ifrån sitt eget förhållande.

- Bara en idiot försöker sig på en kärleksrelation idag. Ändå gör folk det, varje dag, hela tiden. Det här kommer bli det mest personliga jag gjort på scen, min egen variant på Knausgårds biMin kamp/b/i, fast förhoppningsvis något roligare, säger Messiah.

biScener ur ett ”äktenskap” - En standupshow om att bli ihop, bita ihop och bryta ihop/b/i har premiär i Örebro den 20 september 2019 och besöker 14 städer under hösten.

bOM MESSIAH/b
Messiah Hallbergs karriär som komiker började 2009. Efter bara två år i branschen prisades han på Svenska Standupgalan med utmärkelsen biTändstickan/b/i för att ha förnyat svensk standup. 2015 turnerade han med standupshowen biPolitiskt autokorrekt/b/i med den norska komikern Martin Beyer-Olsen. Messiah Hallberg har setts i TV-program som biFinaste familjen/b/i och biParlamentet/b/i.

2016 startade Messiah tillsammans med Jakob Öqvist humorpodcasten biFreakshow/b/i och året därpå turnerade han med sin första hyllade soloföreställning biDen missförstådde profeten/b/i samt tog emot priset biÅrets manliga komiker/b/i på Svenska Standupgalan. Just nu är han aktuell som ny programledare i biVakna med NRJ/b/i och under 2019 åker han ut på sin andra soloföreställning biScener ur ett ”äktenskap”/b/i.

a href=http://www.facebook.com/MessiahHallbergOfficial/ target=”_New”Facebook/a

a href=https://www.instagram.com/messiahhallberg/ target=”_New”Instagram/a

a href=https://twitter.com/messiahhallberg target=”_New”Twitter/a

Insläpp kl 20:00
Längd ca 90 minuter, ej paus
Lokal Garden (föreställningen är flyttad från Sagateatern, köpt biljett gäller i den nya lokalen)

Rullstolsplatser bokas hos Linköping Konsert & Kongress 013-190 00 00

bGör din kväll till en helkväll!/b
Välkommen till Konsert & Kongress Bistro för att njuta av en god bit mat och dryck från vår utsökta meny.

Boka ditt bord via telefon 013- 190 00 30 eller mail a href=mailto:bistro@konsertkongress.se?subject=Boka bord innan Messiah Hellberg 18/10/10 target=”_New” bistro@konsertkongress.se /a
Bistro & Bar öppnar 2 timmar innan föreställningen.

För mer information och kommande evenemang besök gärna vår hemsida a href=http://www.konsertkongress.se target=”_New”www.konsertkongress.se/a

Datum / Tid

fredag, 18 oktober 2019 kl: 20:30

Plats

Linköping, Garden, Konsert & Kongress

Karta (Google)

Typ

Teater

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad