Menu

Junior Brielle + BABYLADY

Linköping

Kårhuset Kollektivet
onsdag, 26 september 2018 kl:20:00

Live: Junior Brielle
När: Onsdag 26 September
Pris: 100 kr / 80 kr för medlemmar
Åldersgräns: 18
Musikquiz: 20:00
Förband: Baby Lady - 21:00
Huvudakt: Junior Brielle - 22:00
Klubb: 23:00 - 01:00


John Doe är tillbaka för en färgsprakande pophöst, och stolt presenterar vi terminens första spelning:


JUNIOR BRIELLE
Med en enligt superrecensenten Fredrik Strage ”oerhört vacker och dramatisk indiepop”, anlände Brunflobröderna Gabriel och David Röhdin med sin debut ”Blod” lagom till aprilvärmen i våras, varpå hyllningarna från Festivalrykten, Aftonbladet, Hymn och P3 talade sitt egna, tydliga språk.


Synthtäta indie highlights som ”Säg aldrig ditt namn”, ”I luften” och ”Dovas” har sen dess sålt ut Debaser och duon har spelat inför storpublik på Storsjöyran och Stockholmsfestivalen Let Make Love Great Again. Och inte förväntas heller succén avta efter Popaganda-spelningen i slutet av augusti, för att därefter kulminera på Kollektivet i Linköping, dit ni alla är varmt välkomna för att tillsammans med John Doe och Junior Brielle fira in lillördag den 26 september.


BABYLADY
BABYLADY är en Norrköpingsbaserad duo som i våras showade loss på Location East-festivalen. Ovanpå en fond av vackra melodier fick besökarna då uppleva texter och dans som förkroppsligade livets toppar och dalar, och vi är alla skitsugna på att höra vad bandet har att erbjuda till deras kommande fanbase i slutet av september.


Platserna till quizet är begränsade. Är du quiz-sugen kan det därför så se till att dyka upp i tid, speciellt om sällskapet planerar att ta något att äta och dricka från restaurangen.

Datum / Tid

onsdag, 26 september 2018 kl: 20:00

Plats

Linköping, Kårhuset Kollektivet

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

80kr - 100

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad