Menu

Simon & Garfunkel Revival Band

Linköping

Konsert & Kongress
tisdag, 4 mars 2014 kl:19:30

Simon & Garfunkel Revival Band

Under kvällen kommer ni få höra underbara och passionerade ballader som Scarborough Fair eller Bright Eyes och klassiker som Mrs Robinson, The Boxer eller The Sound of Silence är en fast del av deras omfattande repertoaren, liksom medryckande Cecilia.

Bandet, som består av Michael Frank (sång och gitarr) och Guido Reuter (sång, fiol, blockflöjt och piano) tillsammans med Sebastian Fritzlar (på gitarr, piano, drum & bass) och Sven Lieser på gitarr samt Mirko Sturm (på percussion och trummor) är så framgångsrika i att uppnå den känsliga balansen mellan den perfekta cover och individuell tolkning att publiken verkligen är fångad mellan den mycket rytmisk och känslomässiga titlarna.

Gränserna mellan originalet och kopian försvinna i sina vokala och instrumentala framföranden som är iscensatt till perfektion. Rösterna är så nära originalen och nära oslagbara i äkthet. Musikernas instrumentala färdigheter är lika imponerande som deras scennärvaro. Resultatet är en perfekt show utan behov av några stora prålig effekter.

www.sg-revival.de

Varmt välkomna!

Insläpp kl 19:00
Längd ca 2 timmar & 30 min inkl paus

Datum / Tid

tisdag, 4 mars 2014 kl: 19:30

Plats

Linköping, Konsert & Kongress

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

350

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad