Menu

Doug Seegers & The Red Dirt Boys [plus support: Basko Believes]

Linköping

Konsert & Kongress
lördag, 11 oktober 2014 kl:20:00

Doug Seegers höstturne inställd

Doug Seegers planerade höstturne i oktober har ställts in. Orsaken är att Doug Seegers skiva ”Going Down To The River” släpps i USA samma månad och Dougs management har valt att behålla honom i USA för att jobba med promotion för skivan. ”Det är en fantastisk ära och en jättechans för Doug att få släppa en skiva på ett klassiskt och ärorikt skivbolag som Rounder Records i sitt hemland men ändå så klart tråkigt för alla fans som köpt biljetter och sett fram emot konserterna ” säger Björn Pettersson på Rootsy Live som bokat turnen.

Doug Seegers är fortfarande ute på sin omfattande svenska sommarturne och vill inget hellre än att komma tillbaka till Sverige som först upptäckte honom och gjorde allt möjligt för honom. Dock finns ingen tid avsatt för det ännu då allt nytt som hänt måste in i en större planering. Allt har gått väldigt fort för Doug sedan i mars då avsnittet av Jills Veranda gick på SVT. Först öppnade sig Sverige för Doug och nu hemlandet USA och världen.” Det här är en helt otrolig saga som bara verkar vara på sina första kapitel” fortsätter Björn Pettersson på Rootsy Live.

Köpta biljetter återlöses (dock ej serv.avg) på Konsert & Kongress eller Linköpings Turistbyrå, fram till den 11 november 2014.

För mer info kontakta Arenabolaget, info@arenabolaget.se eller 013-190 00 00

Datum / Tid

lördag, 11 oktober 2014 kl: 20:00

Plats

Linköping, Konsert & Kongress

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

425

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad