Menu

Vår Jul - Kalle Moraeus & Loa Falkman

Linköping

Linköping Konsert & Kongress
lördag, 3 december 2016 kl:18:00

Nu är det klart att Loa Falkman och Kalle Moraeus beger sig ut på en magnifik sverigeturné tillsammans, för första gången ”Vår Jul ”! Med sig har de husbandet Hej Kalle! under ledning av kapellmästaren Johan Granström. Det kommer att bjudas på en härligt storslagen konsert med mycket glädje, musik och humor med två av våra folkkäraste artister tillsammans med svängande husbandet Hej Kalle!

Loa Falkman: Carl Johan “Loa” Falkman – baryton, hovsångare och skådespelare – är sedan länge en av Sveriges mest kända och allsidiga artister. Loa är känd från såväl opera- och konsertscenerna som från film och TV. Sedan debuten på Kungliga Operan 1973 har han framträtt på alla stora scener, både i Sverige och utomlands, i snart sagt alla det stora rollerna i sitt fack. Som skådespelare har vi sett honom både på Dramaten och som operett- och musikalartist på Oscars- och Chinateatern i Stockholm.

Läs mer se: www.loafalkman.com

Kalle Moraeus: Första instrument var en fyrsträngad mandolin som mina bröder satte i händerna på mig. De tyckte att det var dags att jag började med något instrument och det hade ju gått fyra år av mitt liv. Om jag minns rätt så förbannade de den dagen efter ett tag. Mandolinen blev min absolut käraste ägodel och det dröjde inte länge innan förrådet av instrument började växa. Fiol och gitarr blev mina två favoriter, och är det fortfarande. Mina två bröder, Perra och Olle, hade mycket stort inflytande över mig, och helt enkelt bara öste olika sorters musik över mig. Det kunde vara allt från Beethoven till Frank Zappa via svensk folkmusik. Min far Erik var dessutom en stor traditionsbärare av Orsamusiken och ledare för Orsa Spelmanslag.

Läs mer se:www.kallemoraeus.com

Arrangör: Lifeline, Besterman & Hitnöje

Rullstolsplatser bokas hos Linköping Konsert & Kongress 013-190 00 00

Gör din kväll till en helkväll!
Välkommen till Konsert & Kongress Bistro för att njuta av en god bit mat och dryck från vår utsökta meny.
Se aktuell á la carte-meny

Boka ditt bord på tel: 013 - 190 00 30.
Bistro & Bar öppnar 2 timmar innan föreställningen.

För mer information och kommande evenemang besök gärna vår hemsida www.konsertkongress.se

Datum / Tid

lördag, 3 december 2016 kl: 18:00

Plats

Linköping, Linköping Konsert & Kongress

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

595kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad