Menu

Petter #kulpåvägen

Linköping

Linköping Konsert & Kongress
torsdag, 19 oktober 2017 kl:19:00

Petter har under flera år åkt landet runt och föreläst på olika skolor och företag. Nu bjuder han för första gången in allmänheten att uppleva den nya föreläsningen #kulpåvägen. Torsdag 19 oktober kommer han till Linköping för en exklusiv kväll tillsammans med er!

Under våren har Petter genomfört fyra utsålda konserter på Vasateatern, Göta Lejon och China Teatern där han framfört sin senaste skiva ”Skeppsholmen” från början till slut. Vid dessa spelningar fick man se och höra mer om Petters liv som artist och entreprenör, men även en inblick utanför artistlivet.

Nu har Petter satt ihop föreläsningen #kulpåvägen som handlar om resan från svårigheterna i skolan, hur musik och hip hop hjälpt honom med självförtroendet, till hur den för honom blev ett sätt att uttrycka sig på genom att bli artist. Samt hur hans kreativa entreprenörskap dessutom öppnat upp helt nya karriärer vid sidan av musiken.

- I början trodde jag aldrig att någon ens skulle vara intresserad eller vilja höra vad jag har att säga. Men genom åren har alltid fått sån fin feedback och jag tycker faktiskt det är riktigt kul att tala inför folk, något jag avskydde som liten. Jag är såklart nervös inför att hålla två öppna föreläsningar men älskar utmaningen, vilket jag också pratar om när jag föreläser. Det kommer bli en speciell upplevelse att efter alla år på skolor, folkets hus och företag, träffa mina fans i en miljö där jag pratar istället för rappar och sjunger, hälsar Petter.

Insläpp kl 18:30
Lokal, Crusellhallen

Rullstolsplatser bokas hos Linköping Konsert & Kongress 013-190 00 00

Bistron stängd, men vi har ett utökat sortiment i Marmorbaren.
Marmorbaren öppnar 2 timmar innan föreställningen.

För mer information och kommande evenemang besök gärna vår hemsida www.konsertkongress.se

Datum / Tid

torsdag, 19 oktober 2017 kl: 19:00

Plats

Linköping, Linköping Konsert & Kongress

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

295kr - 350kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad