Menu

William Spetz

Linköping

Linköping Konsert & Kongress
söndag, 8 april 2018 kl:18:00

William Spetz - Mormor jag vet att du är i himlen, men har du tid en timme?

Under hösten 2016 sattes William Spetz självbiografiska föreställning ”Mormor jag vet att du är i himlen, men har du tid en timme?” upp på Scalateatern i Stockholm.
Föreställningen återvände i våras för en rikstäckande, utsåld och flerfaldigt hyllad turné och har nu setts av över 23.000 personer, och på stor begäran är det nu klart att en andra turnévända går av stapeln under våren 2018.

Mormor jag vet att du är i himlen, men har du tid en timme? är en föreställning av och med William Spetz där vi får följa med honom under hans sista kväll med sin mormor Ulla. För henne berättar han om en uppväxt med pushiga gympalärare, kroppskomplex och ilandskamper. Vi möter också den prestationssjuka Lisa som måste ha betyget A i allt för att kunna sova om nätterna. Men framför allt lär vi känna kvinnan som gav William allt, innan hon dog lungsjuk i hans famn den 6 januari 2015.

Efter att ha spelats totalt 43 gånger för fler än 23.000 personer är ”Mormor jag vet att du är i himlen, men har du tid en timme?” tillbaka i vår igen, och lördag den 3 februari är det återigen nypremiär på Kulturhuset i Luleå – dagen därpå är det dags för Idunteatern i Umeå och turnéavslutet blir den 22 april på Cirkus i Stockholm.

- Jag ser så mycket fram emot att få dela fler kvällar med mormor och publiken. Jag kände mig inte klar med föreställningen efter den första turnén, då det bara blev roligare att spela, så när producenten Jonas frågade om jag ville åka en sväng till så sa jag ja innan han hann avsluta meningen. Nu återstår det bara att se om folk fortfarande vill komma och ta del av berättelsen. Jag hoppas det, hälsar William.

Föreställningen presenteras av Blixten & Co.

Insläpp kl 17:30
Föreställningslängd ca 90 minuter

Rullstolsplatser bokas hos Linköping Konsert & Kongress 013-190 00 00

Denna kväll håller bistron stängd

Marmorbaren öppen för försäljning av kaffe eller the, lättdryck, öl eller vin, smörgåsar, kakor, bullar, godis

För mer information och kommande evenemang besök gärna vår hemsida www.konsertkongress.se

Datum / Tid

söndag, 8 april 2018 kl: 18:00

Plats

Linköping, Linköping Konsert & Kongress

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

395kr - 495kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad