Menu

Petter #kulpåvägen

Linköping

Linköping Konsert & Kongress
torsdag, 1 mars 2018 kl:19:30

Under hösten har Petter bjudit på tre utsålda kvällar i Stockholm med #kulpåvägen som är en två timmar lång berättelse om hans händelserika liv. #kulpåvägen är en närgången resa genom med- och motgångar såsom skoltidens tuffa år, om att gå sin egen väg, vidare in i musikens och låtskrivandets värld och så nedslag i Petters kreativa entreprenörsskap. Våren 2018 är det dags att ta #kulpåvägen på turné.


Petter har under flera år åkt landet runt och föreläst på olika skolor och företag. Under den här hösten har han för första gången bjudit in allmänheten att uppleva #kulpåvägen vilket resulterade i tre utsålda kvällar i Stockholm samt ett gästspel i Linköping. #kulpåvägen är en två timmar lång berättelse som handlar om resan från svårigheterna i skolan, hur musik och hip hop hjälpt honom med självförtroendet, till hur den för honom blev ett sätt att uttrycka sig på genom att bli artist. Dessutom får vi veta mer om hur hans kreativa entreprenörskap öppnat upp helt nya karriärer vid sidan av musiken.
”Petter vände en ganska vanlig uppväxt till ett ovanligt liv som Sveriges största rappare, och han är duktig på att prata om det på ett underhållande sätt” skrev Corren efter kvällen i Linköping. Även hyllningar från publiken svämmade över i Petters sociala kanaler och nu är det alltså klart att #kulpåvägen åker på turné i vår. #kulpåvägen besöker återigen Stockholm och Linköping men även Vara, Göteborg, Lund och Uppsala.
- Det här är helt galet Tanken var ju att bara testa några publika föreläsningar men det verkar som att fler vill uppleva mitt livs motto ”det ska vara kul på vägen”, höra om min uppväxt med mina djupt kulturella föräldrar och revolten som ligger till grund att jag står här idag. Jag hoppas verkligen att vi ses i vår!, hälsar Petter.
Föreställningen presenteras av Blixten & Co.

Insläpp kl 19:00
Längd ca 120 minuter
Paus Nej
Lokal, Crusellhallen

Rullstolsplatser bokas hos Linköping Konsert & Kongress 013-190 00 00

Denna kväll håller Bistron stängt men marmor håller öppet för försäljning.

För mer information och kommande evenemang besök gärna vår hemsida www.konsertkongress.se

Datum / Tid

torsdag, 1 mars 2018 kl: 19:30

Plats

Linköping, Linköping Konsert & Kongress

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

150kr - 350kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad